Paradigm Festival dit jaar 72 uur non-stop

Maya Jane Coles
Paradigm Festival dit jaar 72 uur non-stop
Door robinmelis op 25 maart 2016 - 14:42 1 Dit jaar bestaat het Paradigm Festival 5 jaar. Voor het eerst heeft het festival besloten het festival 72 uur non-stop te laten duren.

Op 12, 13, 14 en 15 augustus 2016 zal het festival 72 uur dag en nacht doorgaan. De tijd wordt gevuld met ruim 100 Dj's op 7 podiums. Er is dit jaar voor het eerst ook een festivalcamping.

DJ's die op het festival staan zijn onder andere Maya Jane Coles (foto), Seth Troxler, Mathew Jonson, Speedy J, Sonja Moonear, KiNK, Marcus Worgull, Red Axes, Sammy Dee, Guy J, Ion Ludwig, AnD, Seb Zito, Enzo Siragusa, Agents Of Time, Randomer, Tommy Four Seven, John Talabot, Robag Wruhme, Satori, New Jackson, Daniel Bortz, Malbetrieb, Dax J, Shifted, Voiski, Aril Brikha, Luca Bacchetti, Miss Djax, Matthew Dekay en Radio Noet-Noet.

Het festival vindt op 12,13,14 en 15 augustus 2016 plaats in een nieuwe locatie: het terrein van de Suikerunie in Groningen, het grootste terrein aan de westkant van Groningen. Kaartjes voor het festival zijn verkrijgbaar via de website van Paradigm. Tickets variëren van €104,50 tot en met €122,00.Patronaat

NICK WATERHOUSE, THE BLACK CULT EN MEER VOOR KLIKO... Kliko Fest is er dit jaar weer bij. De organisatie is druk bezig met de...

Motel Mozaique 2016

MOTEL MOZAÏQUE FESTIVAL BIJNA COMPLEET Motel Mozaïque Festival heeft zojuist nieuwe namen aan de line-up kunnen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.