Vier de langste dag van het jaar in de Efteling op Midsummer Festival

Midzomer Festival
Vier de langste dag van het jaar in de Efteling op Midsummer Festival
Door RobZ op 25 maart 2016 - 15:52 1 18 juni is de enige dag in het jaar dat er geen kinderen in de Efteling welkom zijn. Het pretpark opent op een van de langste dagen van het jaar de deuren exclusief voor festivalbezoekers.



Op het Midsummer festival luister met je favoriete drankjes in de hand naar aanstormend talent, dj's en singer/songwriters, waaronder Waylon, Niels Geusebroek en Nielson.

Het Midsummer festival is vanaf 12:00 uur 's middags tot 1 uur 's nachts te bezoeken. Tijd genoeg dus om alle attracties in de Efteling langs te gaan en te genieten van alles wat festivals ons favoriete tijdverdrijf maakt. Muziek, drankjes en lekker eten.

Tickets kosten 50 euro (combi-ticket met toegang vanaf 12:00 uur en exclusieve concerten) of 36,50 (toegang vanaf 19:00 uur). Tickets voor Midsummer Festival in de Efteling bestel je via deze site.



Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Kenny B Parijs

NIEUW GRATIS FESTIVAL: DIVERCITY DEN HAAG MET O.A...Er is weer een nieuw festival op de markt gekomen namelijk Divercity Den...

Patronaat

NICK WATERHOUSE, THE BLACK CULT EN MEER VOOR KLIKO... Kliko Fest is er dit jaar weer bij. De organisatie is druk bezig met de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.