The Hives, Uriah Heep, Sore Losers en meer voor Cityrock Leeuwarden

The Hives
The Hives, Uriah Heep, Sore Losers en meer voor Cityrock Leeuwarden
Door RobZ op 30 maart 2016 - 10:34 Cityrock Leeuwarden heeft haar line-up rond. Het festival dat op vrijdag 2 en zaterdag 3 september gehouden wordt, komt vandaag met het nieuws dat Uriah Heep, Mother's Finest, The Hives, Vandenberg's Moonkings, The Sore Losers, Paceshifters, Abdomen, Helhorse en Blackbone op het festival te zien zullen zijn.

Eerder werden al onder andere De Staat, John Coffey, Queensrÿche en Dewolff bevestigd. CityRock Leeuwarden wordt in het Rengerspark in Leeuwarden gehouden.

Op de vrijdag spelen The Hives, De Staat, John Coffey, The Sore Losers, Paceshifters en Abdomen. Zaterdag is het de beurt aan Uriah Heep, Mother's Finest, Queensryche, Kadaver, Vandenberg's Moonkings, Dewolff, De Hunekop, Helhorse en Blackbone.

Een dagticket (vrijdag, zaterdag) kost €31,50 euro en een ticket voor twee dagen kost €51,50.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Epic Metal Fest

TWEEDE EDITIE EPIC METAL FEST MET O.A. KATATONIA EN...Na een geslaagde eerste editie in 2015 in het Eindhovense Klokgebouw strijkt...

New Cool Collective

DE PIER EN PTC ORGANISEREN ORANJE BAL MET O.A NEW... De Pier en PTC gaan in samenwerking voor de eerste editie van Oranje Bal...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.