ARTIEST: Paceshifters

Uit: Wijhe, Overijssel - Nederland

Een Noise Rock trio dat zich niets aantrekt van lijstjes, bankrekeningen of de laatste trends. Paceshifters chargeert het huidige muzieklandschap met een flinke dosis energie, overstuurde gitaren, loeiharde drums en scheurende bas. Daar bovenop de rauwe vocalen die de frustratie van zich af schreeuwen. Gruizige Rock, made in Holland, maar geworteld in de Amerikaanse Rockvloedgolf van de jaren 90.

Wie ze de afgelopen jaren aan het werk heeft gezien, kan erover meepraten. Tijdens een van de vele optredens in kroegen en zalen. Of als support–act voor bands als Deep Purple, 3 Doors Down, Triggerfinger en Therapy?, in een dampende en stampende tent op Groezrock of Zwarte Cross of als toetje bij Queens of the Stone Age.

OUDE OPTREDENS VAN Paceshifters

Beijk alle oude (222) oude optredens

KOMENDE OPTREDENS VAN Paceshifters

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Paceshifters. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Paceshifters

Beijk alle oude (222) oude optredens

FOTO'S VAN Paceshifters

Foto Paceshifters te Dicky Woodstock Foto Paceshifters te Come As You Are 2017 Foto Paceshifters te Bevrijdingsfestival Overijssel 2011 Foto Paceshifters te Nirwana Tuinfeest 2017 - Vrijdag Foto Paceshifters te Deep Purple - 4/12 - HMH Foto Paceshifters te Therapy? - 2/4 - Tivoli
 
Bekijk alle 79 foto's van Paceshifters

Paceshifters NIEUWS

Al het Paceshifters nieuws

CD-RECENSIES

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: