Murphys go Dynamo + Lowlands en Pukkelpop namen

Door yeahroen op 01 mei 2002 - 16:16 Naast Pinkpop, Werchter en With Full Force zullen de immens populaire Dropkick Murphys dit jaar ook [url=https://www.festivalinfo.nl/festival/festival_detail.asp?f=283]Dynamo Open Air[url] aandoen. Dat wordt geheid één groot meebrul/zingfestijn!

De Murphys waren ook voor de editie van 2001 geboekt. Helaas ging Dynamo Open Air toen niet door vanwege het risico op MKZ verspreiding destijds.

Voor een verslag met foto's van Festivalinfo van hun optreden op het Folkfestival afgelopen januari in Tilburg kun je [url=https://www.festivalinfo.nl/reviews/review_detail.asp?p=1&r=11]hier terecht[url].

LOWLANDS
De band "Jaya The Cat", waarvan de zanger na vorig jaar een breuk in z'n been opgelopen te hebben op het Artquake festival toch nog even in de Melkweg optrad alvorens zich naar het ziekenhuis te spoeden, komt eind augustus Lowlands opvrolijken met de van wietlucht doordrenkte skankalongs.
Verder is vandaag bekend gemaakt dat JIMMY EAT WORLD naast Pukkelpop ook Lowlands aandoet.
Ook 'P 18' is aan de alsmaar groeiende [url=https://www.festivalinfo.nl/festival/festival_detail.asp?f=257]line-up[url] van Lowlands toegevoegd.
De band met de verwarrende naam 'A' maakt op haar eigen website bekend dat zij zowel Lowlands als Pukkelpop aan zullen doen. Verder heeft WITHIN TEMPTATION in een radio interview laten weten op Lowlands te zullen spelen.


Pinkpop 2003 Logo

NIEUWE NAMEN PINKPOP 2003Daags voor de officiele bekendmaking van het PINKPOP programma in Paradiso,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.