TivoliVredenburg heeft extra subsidie nodig voor huisvestings-kosten

tivoli
TivoliVredenburg heeft extra subsidie nodig voor huisvestings-kosten
Door sjoertb op 12 mei 2016 - 17:09 1 TivoliVredenburg heeft meer geld nodig van de gemeente Utrecht voor de huisvestingskosten. 1,9 miljoen euro meer dan in eerste instantie begroot. Dat blijkt uit het rapport van het Onderzoeks- en adviesteam TivoliVredenburg.

In november kwam er ook al een kritisch rapport over TivoliVredenburg van de Utrechtse Rekenkamer. Daaruit bleek dat de gemeente Utrecht de bouw- en exploitatiekosten structureel veel te optimistisch inschat. Het muziekgebouw telt vijf zalen en kostte 156 miljoen euro. Origineel waren de bouwkosten ingeschat op 98,6 euro.

Nu is de conclusie van het Onderzoeks- en adviesteam dat de subsidie omhoog moet. 'De huisvestingskosten zijn uitzonderlijk hoog: 9,6 miljoen euro per jaar, 3,5 miljoen euro hoger dan de vorige onderkomens van Tivoli en Vredenburg bij elkaar. Die lasten zijn niet op te brengen met de 8 miljoen euro subsidie die TivoliVredenburg nu krijgt', zegt de voorzitter van het onderzoeksteam, Carolien Gehrels.

'Goedkoper is het gebouw niet te exploiteren. Op het personeel valt evenmin te bezuinigen. Zij verdienen al minder dan in vergelijkbare podia en er zijn relatief veel vrijwilligers actief. Er moet dus geld bij, jaarlijks 1,9 miljoen euro. Plus nog 400 duizend euro de komende vier jaren, voor extra investeringen in programmering en zakelijke inkomsten. Die zullen zich uiteindelijk terugbetalen.'

Bron: De Volkskrant.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



dauwpop2013nieuws3

THE BOXER REBELLION VERVANGT BALTHAZAR OP DAUWPOPHet programma van Dauwpop is deze week gewijzigd. De band Balthazar heeft...

rockzottegemnieuws

THE SORE LOSERS, EMMA BALE EN JILL SHAW OP ROCK... The Sore Losers (foto) , Emma Bale en Jill Shaw zijn toegevoegd aan het...

REACTIES

geen avatar
vr 13 mei 2016 14:42

eatsleeprave.. Veel te ambiteus plan geweest! Dat vorige gebouw was meer dan prima! Ja veel minder centraal maar ook veel minder heet daar binnen!

Wel bizar een pils kost daar 3.50, concert prijzen zijn hoog, laat staan de house avonden.

 -2
Avatar QuintMidas
za 14 mei 2016 22:41

QuintMidas Misschien moet je je iets dieper in de materie verdiepen, voor je je scheur opentrekt. Dat oude gebouw was, hoe geweldig ook, bij lange na niet meer prima. Zo moesten grote producties de oude Tivoli overslaan, omdat hun bussen en vrachtwagens met apparatuur niet naar de Oudegracht konden om te laden & lossen en was het overzetten van die spullen op een park & ride zoals dat met kleinere producties gebeurde geen optie.

Daarnaast is het plan van het nieuwe TivoliVredenburg weliswaar ambitieus geweest, maar zeker niet te ambitieus. Vredenburg, Tivoli en SJU hebben nog nooit (gezamenlijk) zoveel bezoekers getrokken als afgelopen jaren. Er zijn nog nooit succesvol zo veel grote acts naar binnen gehaald. En een festival als Le Guess Who had nooit naar hun huidige omvang en ambitieniveau kunnen groeien als ze de afgelopen twee jaar nog steeds de Oudegracht als uitvalsbasis hadden moeten gebruiken.

Ja, er is een exploitatie tekort, maar daar zijn een aantal hele goede redenen voor. Zo is het de gemeente zelf die de hut verhuurt aan TivoliVredenburg tegen prijzen die naar het schijnt aanzienlijk hoger liggen dan gebruikelijk in een dergelijke constructie. Daarnaast was er in de begroting rekening gehouden met een grotere horeca opbrengst van het terras aan het water van de Catharijnesingel. Maar ja, het is een beetje moeilijk om daar een terras neer te zetten, als ze nog volop bezig zijn om de oude stadssnelweg die daar lag weg te halen, een project dat zo'n twee jaar is uitgelopen. Om maar eens wat te noemen.

Kortom beste ESR, wat zou je er van zeggen het rapport van de Utrechtse Rekenkamer er eens bij te pakken en dat door te lezen voor je begint te blaten?

 0
geen avatar
ma 16 mei 2016 18:30

eatsleeprave.. Jeetje wat een horkje blijf je ook...ik doelde op de tussenlocatie, die er nu voor niets staat, voor slechts een paar jaar gebruik! Alhoewel de oude Tivoli ook nog meer dan prima was. Oud? Doornroosje was pas oud!

Ja en nog nooit zo torenhoge schulden...

Die terrasprijzen zullen dan wel 6$ een biertje worden....schulden moeten toch worden doorberekend aan de bezoeker...

Haha jij weet geen eens dat er een waterlek was, en ik wel..Hahaha.

Bovendien is de isolatie met betrekking tot de warmte erg slecht geregeld en gaat ze dat nog meer kosten...

Echt VEEEL te ambitieus, heb dat al zo vaak voorbij zien komen en naar de kloten zien gaan, Waerdse tempel is daar een uitmuntend voorbeeld van, al was die zaal verder super en parkeren nooit een probleem.

Je hoop iedere x tegen mij aan te kunnen schoppen, maar kan mij maar niet raken...

 -2
Avatar QuintMidas
di 17 mei 2016 12:34

QuintMidas Oh, je bedoelt de Rode Doos, waarvan op voorhand al bekend was dat die tijdelijk zou zijn? inderdaad een goed plan om die te laten staan op een plek waar al 25 jaar andere bouwplannen voor zijn... Over slim gesproken.

Jij weet dat er een waterlek was en ik niet? Los van dat je opmerking blijk geeft van een nogal verwrongen zelfbeeld, vraag ik mij oprecht af waarom je er trots op zou moeten zijn dat jij dergelijke informatie wel weet en ik dat niet zou weten... Waar baseer je het überhaupt op dat jij de enige bent van ons tweeën die die informatie kent? Maar ach, je gelooft mij waarschijnlijk toch niet als ik je vertel op regelmatige basis te spreken met mensen van het kantoor aldaar. En nee, dan hebben we het dus niet over Sannie.

Bovendien probeer ik je niet steeds te raken, maar laat ik het je graag weten als je weer eens poep loopt te verkondigen. Als ik je echt zou willen raken, zou ik het over hele andere dingen hebben. Bijvoorbeeld het feit dat je jezelf nogal eens tegenspreekt. Bij het ene bericht is het programma van een willekeurig festival het slechtste wat je ooit gezien hebt en mag de organisatie zich in de handjes knijpen als zijne koninklijke hoogheid ESR zich de moeite getroost een paar uurtjes mijn zijn gevolg te verpozen op het festivalterrein. Het volgende bericht loopt je volmondig te knorren dat het in jaren niet zo'n goede line-up is geweest en dat je er helemaal naar uit ziet. Ik blijf het knap vinden dat jij het keer op keer voor elkaar krijgt om op basis van een handjevol eerste namen te bepalen dat een festival kut, danwel prachtig gaat zijn, om vervolgens als een blad aan de boom weer om te keren bij het volgende bericht.

Of moeten we het hebben over je hypocrisie inzake de grootte, danwel commercialiteit van acts? Keer op keer lopen verkondigen dat grote namen niet nodig zijn, te commercieel zijn, een te groot gedeelte van het budget opslokken, maar bij de eerstvolgende jaren '70 disco-act die zijn beste tijd al lang gehad heeft, staat mijnheer juichend op de banken te verkondigen dat hij daar best heen wil en zoveel geld voor wil betalen. Liefst gelardeerd met zo veel mogelijk $$$-tekens.

Maar goed, je bent toch te eigenwijs om overtuigd te worden op basis van goed onderbouwde argumenten en bent al helemaal niet mans genoeg om gewoon eens ronduit toe te geven dat je wellicht, heel misschien, een heel klein beetje, ietsjes te snel in je toetsenbord bent geklommen voor een verhaal dat op een tendentieus krantenberichtje is gebaseerd ipv het onderliggende rapport en dat je het wellicht, heel misschien, een heel klein beetje het toch wel ietjes bij het verkeerde eind had.

Nee ESR, blijf maar weg met je zure commentaren en zogenaamd kritische blik als je het dan zo'n overambitieuze geldverslindende bodemloze put vindt. TiVre kan best zonder types zoals jij. Dan blijven mijn vrienden, mijn kennissen bij TiVre en ik ons verblijden over de schitterende culturele aanwinst die ons mooie stadje sinds 2 jaar rijk is.

 0
geen avatar
di 17 mei 2016 16:14

eatsleeprave.. Haha en waarom wordt dat er dan gebouwd als er al 25 jaar andere bouwplannen zijn? Jij vind jezelf wel heel wat he?

Omdat je geen eens met dat argument op de proppen kwam.

Haha en nu achteraf stoer praten als een klein kind, ik wist het wel maar wilde het argument niet gebruiken...Haha je maakt jezelf wederom compleet belachelijk zo.

Ja gek he, het ene festival is het andere niet. Ik ben eerlijk, jij lult net hoe jouw wind staat en zeikt om het afzeiken.

Smaken verschillen sommige vind ik geen artiesten. Maar is dit echt alles wat jij hebt? Jij hebt erg veel woorden nodig en komt dan met uitwerpselen...Lowlifer.

Dat van die disco verzin jij ter plekke gek. Heb je al erg last van psychoses?
Grote festivals hebben JUIST grote namen nodig.
Best triest dat jij andere forumbezokers met mij doorelkaar haalt, dat is het begin van alzheimer, ik zou je maar eens gaan onderzoeken als ik jou was.
Dit is geen satire btw.

Nee zijn enkel MIJN bevinden en het nieuws wat IK krijg te horen, dat jij heel graag gelijk wilt krijgen van mij, geeft wel aan dat je behoorlijk ziek bent, en niet open kan staan voor andere meningen. Dat is best zielig weet je dat zelf ook?

Wees niet bang, plekken zat en dezelfde artiesten staan elders.
Je doet nu net als of je er zelf werkt, misselijk makend mannetje dat niet tegen zijn verlies kan.
Zeer slappe counter van jou wederom hoor..

Ow z'n chauvinische Utregter die niet tegen kritiek kan, we zijn er weer...
Ja man heerlijk heet als het buiten 4 graden is...Hoe krijgen ze het ook voor elkaar haha.
38 trappen op, en een half uur later pas in de zaal staan. Wat een aanwinst man! :o

 -2
Avatar QuintMidas
di 17 mei 2016 17:30

QuintMidas En daar begint ESR weer met zijn kinderachtige minnetjes, het uitschelden en het toedichten van de meest verschrikkelijke ziektes. Prachtig hoe hij op afstand diagnoses weet te stellen.

Goed, ik probeer het nog een keer. Beste ESR, welke lekkage heb je het over? Je bent toch hopelijk niet zo dom dat je de lekkage in de Ronda bedoelde? Je weet wel, waar basgeluid lekte naar de Oude zaal. Of bedoel water dat door de damwand van de Catharijnebaan is komen zetten? Allemaal zaken die hier al lang en breed bekend zijn. En om het tekort daarop af te schuiven is inderdaad oliedom.

Waar het volgens het rapport en insiders vooral mee te maken heeft zijn:
1) Tegenvallende horecaopbrengsten, mede veroorzaakt doordat het terras nog niet functioneert zoals bedoelt in de bouwplannen en vergunningsverlening.
2) Hogere huurprijzen dan gebruikelijk in soortgelijke constructies, waarbij gemeente zowel verhuurder, als subsidieverstrekker is. Of de huur desondanks marktconform is, zou een hele goede vraag zijn, maar ja, die stel je dan weer net niet. (Het antwoord op die vraag is trouwens geheel afhankelijk van of je vindt dat cultuur wel of niet gesubsidieerd dient te worden.)
3) De bouw van het gebouw is veel duurder uitgevallen dan de bedoeling was. Niet om dit goed te praten, maar daar is TiVre heus niet de enige in. Sterker nog, dat lijkt standaard bij dergelijke bouwprojecten. Wel is de vraag interessant of de bouw niet goedkoper had gekund door niet per sé vast te willen houden aan de Oude Zaal en daar omheen te bouwen. Wellicht was het goedkoper geweest om alles af te breken en dan een kopie van die zaal neer te zetten. Maar ja, achteraf is het ook makkelijk om een koe in de kont te kijken.

Waarmee we aankomen bij jouw bezwaren:
1) Warmteisolatie: Ik persoonlijk heb in het nieuwe TiVre minder last van de warmte dan destijds aan de Oudegracht. Maar goed, wellicht heb jij er inderdaad heel veel last van. Blijf dan weg zou ik zeggen. Andere mensen hebben er gezien de bezoekersaantallen blijkbaar een stuk minder last van. En anders bestel je maar wat meer aan de bar. Is het tekort van de horecaopbrengsten ook meteen ten dele opgelost.
2) Het vorige gebouw: Dat vorige gebouw was voor de feestjes die jij bezoekt misschien meer dan prima, maar (en dan noemen we voor het gemak maar even alle gebouwen en stichtingen die in TiVre zijn opgegaan)
a) Tivoli Oudegracht was logistiek niet meer houdbaar
b) de Rode Doos was van begin af aan tijdelijk en had bij lange na niet de geluidskwaliteit van de Oude Zaal van Vredenburg. (Voor wat betreft de bouwplannen van die grond verwijs ik je onder meer naar het masterplan Leidscherijn en daarmee samenhangende documentatie. Gezien dat je overal verstand van denkt te hebben, zul je geen enkele moeite hebben deze te doorgronden. Hint: zoek onder meer op A2-tunnel, park, bioscoop en woningbouw).
c) de SJU bestond al niet meer, want is over de kop gegaan.
d) de Helling bestaat nog wel, maar wordt steeds verder losgeknoopt van TiVre. Het is (helaas) de vraag of deze het op termijn gaat redden. Momenteel zie ik het persoonlijk nogal somber in gezien de concurrentie van onder meer TiVre en de Ekko, maar wellicht dat de opening van station Vaartsche Rijn en de verdere ontwikkeling van Rotsoord het gebied en de zaal de benodigde impuls kunnen geven.
c) De hoge kosten van horeca en concertkaartjes: inderdaad zijn de horecaprijzen verre van goedkoop in TiVre. En dat komt inderdaad mede omdat er een tekort weggewerkt dient te worden. Spijtig, maar zo is het nou eenmaal. Dat de concertkaartjes zo duur zijn ligt voor het grootste gedeelte aan de concertpromotors en slechts voor een klein deel aan TiVre. Bovendien is het ook voor een groot gedeelte perceptie, want tegenover alle shows waar je 30+ euro voor neer moet tellen, zijn er inmiddels ook al weer legio shows geweest waar je voor mider dan 15 euro onder de pannen was.

Heeft het gebouw dan helemaal geen nadelen of fouten? Natuurlijk wel. Zo was er sprake van een al eerder genoemd geluidslek, waardoor het mogelijk was dat de bass van dancefeestjes in een andere zaal doordreunden naar klassieke concerten in de Oude Zaal en de Hertz-zaal. Bleken er bij de opening niet genoeg toiletten te zijn, werden de bars niet optimaal benut, had de Ronda beneden slechts een uitgang en functioneerde de garderobes verre van perfect. (Overigens zijn inmiddels nagenoeg al deze zaken aangepakt.) Ook heb ik het meegemaakt dat in Cloud 9 het bier nog niet aangesloten was, omdat de fusten nog niet boven waren. (Interessant weetje: wist je dat ze in Cloud 9 fusten gebruiken, zodat er geen bierleidingen van daar naar de kelder lopen? En waarom hebben ze dat gedaan, zul je je dan misschien afvragen. Welnu, bierleidingen in muren hebben de neiging niet alleen bier, maar ook geluid te transporteren, een zogenaamd geluidslek.) Ook miste ik de typische Oudegracht geur van zweet, verschaald pils en overstroomde toiletten (Bij deze een oudelullen big up naar iedereen die in '97 ook tot aan zijn enkels in het rioolwater heeft staan dansen op Bad Manners. Wat een beestenbende...), maar ik heb er alle vertrouwen in dat dat ook in TiVre op termijn helemaal goed gaat komen.

Blijft er dan ècht, ècht, ècht helemaal niks over om te zeiken? Ja natuurlijk wel. Zo vind ik persoonlijk dat het bij festivals over meerdere zalen nogal eens te druk kan zijn, waardoor het dringen wordt in de gangen en je zalen niet meer binnen kan komen. Tamelijk klote als je snel van act naar act wil hoppen, maar ook dit is iets wat je elders ook regelmatig tegenkomt.

Wat betreft de kritiek waar ik niet tegen zou kunnen, heb ik met name iets tegen de onnoemelijke kortzichtigheid die je bij tijd en wijle vertoont. Prima dat je een mening over zaken hebt, maar hou eens op die als de enige waarheid te verkondigen. Zo draai je oorzaak en gevolg nog wel eens om (De Rode Doos stond er enkel en alleen vanwege de verbouwing van Vredenburg. Hoezo "te ambitieus"? Als TiVre niet was gebouwd, had de Rode Doos überhaupt niet bestaan.) Daarnaast stuit het gebruik van scheldwoorden en het toewensen van ziektes mij inderdaad tegen de borst. Dat heeft er niks mee te maken dat ik geen kritiek kan verdragen, dat heeft gewoon met goed fatsoen te maken. Dat jij ondanks dat ik je daar nou al een aantal malen op heb aangesproken, het nog steeds nodig vindt om mensen uit te maken voor hork, lowlife en ze ziektes als Alzheimer toe te dichten, maakt je niet geloofwaardiger en eerlijk gezegd in mijn ogen een tamelijk zielige verschijning. En te oordelen naar de minnetjes die je met regelmaat ontvangt, ben ik daar niet de enige in. Ik ben in ieder geval niet zo kinderachtig om ze uit te delen...

 0
geen avatar
wo 18 mei 2016 04:23

eatsleeprave.. Minnetjes? Min kan er slechts 1 geven...

Ziektes, 1 fictieve...

Iedereen die meeleest, weet dat jij structueel zal blijven liegen, in een poging een ander onderuit te gaan halen, gaat je niet lukken.

Haha oliedom, stiekem een medewerker daar? :-)

Nee met dit project wist ik het vooraf al, dat heb je ook overal kunnen lezen, maar met jou zeer beperkte geheugen...

Het gaat niet om mij, iedereen zegt het, als ik nou de enige was haha. Ik heb daar verder nergens last van, waar ik ook heen ga. Pinkpop buiten met 38 graden is al veel lekkerder! Ja man met een water bestellen, ga je veel minder zweten en krijg je het ook minder warm haha. Van drank ga je enkel maar meer zweten! Je snapt er weer veel van...Vooral nieuwe 1e jaars gaan er heen, die de oude niet kennen!

Over de oude Tivoli hadden wij als groep geen kritiek, iedereen mist dat, ook andere groepen btw.
Laatste keer was de nieuwe wel beren gezellig, wellicht nog een aanknopingspunt om die mega sauna nog eens in te gaan in de winter...

Verder over jou bericht, goed verhaal, lekker kort ook!
Je komt bij mij nog al over als een zeer gefrustreerde vrijwilliger/medewerker, maar ik vind jou desalniettemin uiterst vermakelijk hoor. Dat dan weer wel. ;-)

Nee was slechts een mening. Jij en fatsoen haha. Pleonasme. Lowlife is het leven op Lowlands ook :p
Als je al niet tegen het woordje hork kan, vrees ik dat jij jezelf veel te serieus neemt, en het leven anno 2016 niet aankan. Ow je gaat je gang maar, je deelt maar uit haha. Bedankt voor het lachen iig, ga nog ff lachend slapen!

 -2
Avatar QuintMidas
wo 18 mei 2016 10:40

QuintMidas Fijn dat je lachend in slaap bent gevallen. Laat meteen zien dat zelfreflectie niet bepaald je sterkste kant is, maar dat hadden we al eens eerder geconstateerd.

Over lachwekkend gesproken: dat je mij en fatsoen een pleonasme vindt. Misschien moet je nog even een keer opzoeken wat een pleonasme ook al weer is. Hoe je in de woorden "jij" en "fatsoen" een houten boom of witte sneeuw kunt zien is mij in ieder geval een raadsel. Tenzij je bedoelt dat ik het toonbeeld van fatsoen ben. In dat geval bedankt voor je vriendelijke woorden. Maar ergens heb ik het idee dat dit weer een van je pogingen tot beledigen was.

Wat betreft je vraag of ik medewerker van TiVre ben, kan ik je melden dat mijn dagen dat ik achter het mengpaneel stond bij een poppodium al geruime tijd achter me liggen. Wel heb ik nog steeds veel contacten uit die periode en ook de ervaringen en contacten die ik heb opgedaan als drummer van verschillende bands, maken dat ik nog regelmatig een biertje drink met mensen die alles weten van het reilen en zeilen van verschillende podia.

Waarmee we aankomen bij je inschattingsvermogen van aantallen. We wisten al dat taal niet je sterkste ding was, maar dat rekenen je ook moeilijk afgaat is voor mij toch wel een openbaring. Zo is stellen dat "iedereen iets zegt" nogal dom, als ik in het bericht daarvoor aangeef geen last van de warmte te hebben. Dat betekent dat minimaal 1 persoon het niet met je eens is en je dan ook logischerwijs niet kunt stellen dat "Iedereen iets zegt". Overigens kan ik je melden dat ik binnen mijn sociale kring nog niemand heb horen klagen over de warmte in TiVre, dus laten we het er dan voor het gemak maar op houden dat er mensen zijn die er wel last van hebben en mensen die er geen last van hebben ipv waarheden te verkondigen op basis van de ervaringen in een beperkt gedeelte van de populatie.

Je opmerking dat er vooral 1e jaars heen gaan slaat overigens ook als een tang op en varken. Misschien dat de feestjes die jij frequenteert vooral door het jeugdig smaldeel van de bevolking worden bezocht, het rijmt niet met de aanzienlijke hoeveelheden 30-ers en 40-ers die ik bij concerten heb gezien. Bovendien is toch algemeen bekend dat TiVre graag meer jeugdigen naar de klassieke concerten wil hebben. Of is de Pieces of Tomorrow-reeks volgens jou soms bedoeld om de enorme toestroom van jeugdige klassiekliefhebbers over twee momenten te verdelen?


eatsleepraverepeat schreef:
Ziektes, 1 fictieve...


Bedoel je nu te zeggen dat je Alzheimer en psychoses fictieve ziektes zijn? Of bedoel je te zeggen dat je gebruik ervan een misplaatst grapje was, omdat je ook wel weet dat de persoon die je het toedicht dat niet heeft? In het eerste geval zit er duidelijk een schroefje bij je los en in het laatste geval ben je een betreurenswaardige taalarme tokkie. Weet je dan echt niet met beledigingen te komen zonder terug te grijpen op ziektes? Sneu.

Het gaat mij er niet om of ik al of niet tegen het woordje hork kan. Het gaat mij er om dat jij het nodig en normaal vindt om mensen voor van alles uit te maken op het moment dat ze het niet met je eens zijn. In meerdere topics heb je nu al blijk gegeven nauwelijks tegen kritiek op jouw mening te kunnen. Hier is an sich niks mis mee, het staat een ieder immers vrij om zijn/haar mening te verdedigen, maar bij jou moet dat nagenoeg altijd gepaard gaan met de nodige benamingen en ziektes. Los van dat ik dat tamelijk triest en onfatsoenlijk vind, vraag ik me af of je dat in het echte leven ook zo doet of dat je dit gedrag alleen achter de veiligheid van een toetsenbord vertoont.

En dan nu wat betreft de structurele leugens. Laat maar weten waar ik heb gelogen en al helemaal waar dat structureel is. Doel je misschien op mijn opmerking dat je naar een jaren '70 disco-act wil gaan? Goed, wellicht dat de Petshop Boys niet uit de jaren '70 komen, maar een beetje overdrijving is jou toch ook niet vreemd en eerlijk is eerlijk, het ís toch een disco-act die zijn beste tijd gehad heeft. Of bedoel je soms mijn opmerking over hoe je nogal tegenstrijdig kunt zijn in je beoordeling van festival-line-ups? Je kunt toch niet ontkennen dat je tamelijk fel van leer bent getrokken tegen de eerste namen van Parkpop die bekend werden, het volgens jou volkomen kut was en dat jij en je vrienden er misschien niet naar toe zouden gaan, dat je uiteindelijk als een kind zo blij liep te verkondigen dat het toch een superline-up was en dat je in tijden niet zo vel zin had gehad in dit festival?

Tot slot wat betreft de lengte van mijn vorige verhaal. Die is inderdaad aanzienlijk. Helaas is dat nodig om aan te tonen waar jij in je verhaal verkeerd zit. Niet dat ik de illusie heb dat jij te overtuigen bent (ik betwijfel überhaupt of je aandachtsspanne die van een goudvis overtreft en je de tekst volledig heb uit kunnen lezen zonder afgeleid te worden door een voorbijvliegend pluisje), maar wellicht dat andere personen hier er wel wat van opsteken ipv jouw meninkjes voor waarheid aan te nemen.

 0
geen avatar
do 19 mei 2016 02:59

eatsleeprave.. Zo te lezen snap je het zelf allemaal niet meer man, ben je autistisch serieus? Discusseren met jou is als een gebed zonder einde. En laat ik nu net atheist zijn...

Ik ben zeer benieuwd welke bands dan, straks heb ik nog voor jou staan klappen haha.

Maar had ik toch gelijk...je staat dus altijd +1 op de gl en dus MOET je altijd wel positief doen...ach ja, en gratis drinken erbij...Ja dan maakt dat zweten al wat minder uit he haha.

Iedereen die ik ken, autist! Alles letterlijk nemen is een extreme vorm van auitisme. Je kan je ook laten behandelen i.p.v. anderen met dingen aan te vallen, als jij alles als aanval ziet....

Ik ben enkel op de UITVERKOCHTE avonden geweest! Je weet wel als jij niet in aanmerking komt voor een gl +1...

Ja de donderdagavonden vooral 1e jaars ja!

Ik zei al, ik kom enkel op UITVERKOCHTE concerten aldaar!
Als jij nou zegt in welke bands jij speelt/speelde, weet jij of ik daar ook stond...

Ja het was satire dus FICTIEF! Gast slow down man, en ga een cabaret kijken of wat anders leuks doen!

Nee ik weet niet zeker of je dat daadwerkelijk hebt, ben geen internetdoctor namelijk...
Daar verwijs ik jou naar andere websites door.

Kijk daar gaat ie weer, dom, tokkie, je voelt jezelf zo hoog en goed, dat je jezelf het recht geeft om wel alles te doen en te roepen, wat je van een ander niet wenst.

Ik vind jou een beperkte inconsequente hork, en dat meen ik, geen satire, Een boer uit de provincie die enorme aanpassingsproblemen heeft met mensen in de stad...

Ik bepaal zelf wel, welke taal ik gebruik en al helemaal tegen jou.
Je lijkt dictator erdogan wel, die wil ook voor anderen gaan bepalen..

Haha jij bent nu juist die gene die niet tegen mijn kritiek kan, zal mij een zorg zijn als je kritiek op mij uit, ik vind alles wel prima.

Dus je wilt nu zeggen dat ik irl bang voor jou zou zijn? Haha en dan mij een tokkie noemen?

Ja irl gaan mijn grappen veel verder dan online. Maar met mijn lach en smile op mijn gezicht kom ik vaak erg goed weg. Of mensen maken een goede counter. Wat ik nog beter kan waarderen overigens. Mensen met incasseringsvermogen, want dat heb jij niet doetje.

Toetsenbord veilig? Je bent op straat veiliger dan online...

Pet Shop Boy's disco hahaha. En 40 euro is veel voor een internationale topband met mega visuels? Dat is juist de standaard prijs. Je bent niet goed man. Jij hebt duidelijk geen kennis van muziek.

Beste tijd gehad omdat jij dat vind of omdat jij ze niet volgt? Wat vind jij goed dan? I.p.v. enkel ander mans smaak af te zeiken, zuurpruim.

Ja parkpop paar zeer zwakke namen. Dus timetable afwachten, zo denkt de rest van de groep er ook over. 50/50. Dat kan in jouw zwart/witte autisten leven niet he, besluiteloosheid.

Maar hoeveel tijd heb jij he, alle oude reacties gaan terugzoeken haha. Nee NIET volkomen staat 1 mega internationale headliner. Maar daar lees jij graag overheen als azijnzeiker! Ook super staat nergens, je verzint ALLES ter plekke. Maar waarom wil je dat zo graag? Voor andere mensen invullen borderliner...

Haha volgens mij heb jij altijd heel veel woorden nodig om iets te duiden. Ik ben irl kort en bondig, zeg niet veel maar wel altijd rake dingen. Daar bereik je veel meer mee namelijk.

Dus omdat ik je essay;s te lang vind ben ik maar een goudvis en dan vond je mij een simpele...maar zelf mag je alles schreeuwen want het is tegen mij...Je bent zo niets waard, als je continu tegen jezelf ingaat,dan zijn die zeer lange lappen tekst namelijk niets meer waard,

Beter counter je met argumenten en begin je niet continu over de vorm, inhoudelijk ben jij een nul.

Denk jij serieus dat jij anderen kan overtuigen haha, je stemt zeker op denk, want je lult nu net zo dom als kuzu...Amateur demagoog.

 -2
Avatar QuintMidas
do 19 mei 2016 07:35

QuintMidas Zo nachtbrakertje, was je er weer? Dat je hebt geconstateerd dat er op donderdagavond nogal wat studenten rondlopen is niet zo heel verwonderlijk hé? Dat heb je op algemene dansavonden in een studentenstad en was aan de Oudegracht (Pop-o-matic) ook al zo. Voor wat betreft de gastenlijstplekken, mag je van mij aannemen dat ik gewoon net als bijna ieder ander mens betaal voor mijn concertkaarten en biertjes. Ik hoef per slot van rekening de cultuursector niet nog verder op kosten te jagen.

eatsleepraverepeat schreef:
Dus je wilt nu zeggen dat ik irl bang voor jou zou zijn? Haha en dan mij een tokkie noemen?


Nee hoor. Van mij heb je niks te vrezen. Al kan ik me voorstellen dat je het best lastig hebt, als je in het echte leven mensen ook uitmaakt voor van alles en ze de nodige ziektes toedicht. En ja, ik vind inderdaad dat als je jezelf niet weet te uiten zonder het gebruik van ziektes je een betreurenswaardige taalarme tokkie bent. Betreurenswaardig omdat ik oprecht medelijden met je heb dat je blijkbaar niet anders kan. Taalarm omdat je woordenschat niet toereikend is om het ook zonder deze kwalificaties af te kunnen. En een tokkie, omdat het verre van fatsoenlijk gedrag is.

Voor mijn muzieksmaak kun je de lijst in mijn agendainfo bekijken (zoals je al eens eerder gedaan hebt). Laten we het erop houden dat die erg breed is.

eatsleepraverepeat schreef:
Dus omdat ik je essay;s te lang vind ben ik maar een goudvis en dan vond je mij een simpele...


Tsjonge, jonge. Lezen is ècht heel lastig voor je hè? Ik noem je helemaal geen goudvis. Ik vraag me af of jouw AANDACHTSSPANNE (hè kijk nou, mijn capslock doet het OOK... Nah ja zeg...) die van een goudvis overtreft. Daarmee impliceer ik dat je nog minder concentratievermogen hebt dan een goudvis en dat is weer heel wat anders dan je uitmaken voor een goudvis. Zo ben ik op basis van je schrijfsels ook van mening dat je cognitieve vermogen die van een boterbloem nauwelijks overtreft. Daarmee zeg ik dus niet dat je een boterbloem bent. Wat ik daarmee wel doe, is impliceren dat je lerend vermogen niet heel groot is. Maar ja, ook dat zul je wel weer te moeilijk vinden om te begrijpen. Daarover gesproken, hoe is het met je pleonasme?

En tot slot de vraag waar je het toch in vredesnaam over hebt, elke keer als je me uitmaakt voor leugenaar of inconsequent? (Over dat laatste gesproken, je hebt mij de afgelopen jaren inmiddels al beticht van het stemmen op cda, pvda, en denk. Wat is het nu? En waarom ben je zo geïnteresseerd in wat ik stem?)

Dag ESR. Je kunt wel zeggen dat mijn stukjes je niet raken, maar ondertussen begin je wel met steeds meer HOOFDLETTERS te strooien. Ik zie je volgende stukje proza dan ook weer met veel genoegen tegemoet. En tot die tijd een spannend muziekje...

 0
Avatar QuintMidas
do 19 mei 2016 07:45

QuintMidas eatsleepraverepeat schreef:
Beter counter je met argumenten en begin je niet continu over de vorm, inhoudelijk ben jij een nul.


Grappig trouwens dat uitgerekend jij het over inhoudelijke argumenten moet hebben meneertje "Ik scheld mensen uit voor autist als ik er zelf niet meer uitkom"...

QuintMidas schreef:
Waar het volgens het rapport en insiders vooral mee te maken heeft zijn:
1) Tegenvallende horecaopbrengsten, mede veroorzaakt doordat het terras nog niet functioneert zoals bedoelt in de bouwplannen en vergunningsverlening.
2) Hogere huurprijzen dan gebruikelijk in soortgelijke constructies, waarbij gemeente zowel verhuurder, als subsidieverstrekker is. Of de huur desondanks marktconform is, zou een hele goede vraag zijn, maar ja, die stel je dan weer net niet. (Het antwoord op die vraag is trouwens geheel afhankelijk van of je vindt dat cultuur wel of niet gesubsidieerd dient te worden.)
3) De bouw van het gebouw is veel duurder uitgevallen dan de bedoeling was. Niet om dit goed te praten, maar daar is TiVre heus niet de enige in. Sterker nog, dat lijkt standaard bij dergelijke bouwprojecten. Wel is de vraag interessant of de bouw niet goedkoper had gekund door niet per sé vast te willen houden aan de Oude Zaal en daar omheen te bouwen. Wellicht was het goedkoper geweest om alles af te breken en dan een kopie van die zaal neer te zetten. Maar ja, achteraf is het ook makkelijk om een koe in de kont te kijken.

Waarmee we aankomen bij jouw bezwaren:
1) Warmteisolatie: Ik persoonlijk heb in het nieuwe TiVre minder last van de warmte dan destijds aan de Oudegracht. Maar goed, wellicht heb jij er inderdaad heel veel last van. Blijf dan weg zou ik zeggen. Andere mensen hebben er gezien de bezoekersaantallen blijkbaar een stuk minder last van. En anders bestel je maar wat meer aan de bar. Is het tekort van de horecaopbrengsten ook meteen ten dele opgelost.
2) Het vorige gebouw: Dat vorige gebouw was voor de feestjes die jij bezoekt misschien meer dan prima, maar (en dan noemen we voor het gemak maar even alle gebouwen en stichtingen die in TiVre zijn opgegaan)
a) Tivoli Oudegracht was logistiek niet meer houdbaar
b) de Rode Doos was van begin af aan tijdelijk en had bij lange na niet de geluidskwaliteit van de Oude Zaal van Vredenburg. (Voor wat betreft de bouwplannen van die grond verwijs ik je onder meer naar het masterplan Leidscherijn en daarmee samenhangende documentatie. Gezien dat je overal verstand van denkt te hebben, zul je geen enkele moeite hebben deze te doorgronden. Hint: zoek onder meer op A2-tunnel, park, bioscoop en woningbouw).
c) de SJU bestond al niet meer, want is over de kop gegaan.
d) de Helling bestaat nog wel, maar wordt steeds verder losgeknoopt van TiVre. Het is (helaas) de vraag of deze het op termijn gaat redden. Momenteel zie ik het persoonlijk nogal somber in gezien de concurrentie van onder meer TiVre en de Ekko, maar wellicht dat de opening van station Vaartsche Rijn en de verdere ontwikkeling van Rotsoord het gebied en de zaal de benodigde impuls kunnen geven.
3) De hoge kosten van horeca en concertkaartjes: inderdaad zijn de horecaprijzen verre van goedkoop in TiVre. En dat komt inderdaad mede omdat er een tekort weggewerkt dient te worden. Spijtig, maar zo is het nou eenmaal. Dat de concertkaartjes zo duur zijn ligt voor het grootste gedeelte aan de concertpromotors en slechts voor een klein deel aan TiVre. Bovendien is het ook voor een groot gedeelte perceptie, want tegenover alle shows waar je 30+ euro voor neer moet tellen, zijn er inmiddels ook al weer legio shows geweest waar je voor minder dan 15 euro onder de pannen was.


Hoe inhoudelijk wil je het hebben?

 0
geen avatar
vr 20 mei 2016 01:05

eatsleeprave.. Niet meer uitkom, ik zei al dat ik dat serieus meen. Omdat je alles letterlijk neemt, dus het argument stond er maar je bent zo enorm autistisch en solistisch ingesteld dat je daar al rap over heen leest.
De satire ben ik allang voorbij bij jou... Het was een reply op je bericht ERNA.Ook dat snap je weer niet, of heb je gewoon een zeer bijzonder laag iq? Zeg dat dan even, dan zal ik er rekening mee houden voortaan.

Ja echte muziekliefhebbers zijn wel eens laat thuis he? Jij niet want niemand boekt jou band nog...Welke was het trouwens?

Nee ik heb het juist niet lastig, omdat ik zo eerlijk ben, weten mensen wat ze aan mij hebben. Ben niet z' n achterbaks type zoals jij.

Ik kan ook iemand op een heel nette manier een sneer geven, maar voor z'n vmbo type zoals jij, ga ik daar geen moeite voor doen...Dat ben jij al niet waard.
Bovendien zijn mensen uit een lagere sociale en maatschappelijke klasse ook mensen, en dien jij daar ook normaal mee om te gaan, tip...En dien jij die type mensen ook te respecteren, heb daar zelf geen problemen mee, maar heb sowieso met niemand problemen, dat scheelt ook weer.

Bovendien als iemand de cultuur sector support, dan ben ik dat wel, ga soms nog 5x per week uit.Dus beetje dimmen jij met je verwijswoordjes en respect ouwe!

Haha jij bent fatsoenlijk man, aandacht spannen van een goudvis, dom dom en jij bent nog eens bom en nog 136 aannames met scheldwoorden erin verwerkt.
Weet je wat jou probleem is, jij leid aan hoogheidswaan en hebt het superiteitsgevoel.
Je voelt jij heel wat, en meer dan een ander!

Zeg gewoon in welke bands je gespeeld heb man, waarom schaam jij je daarvoor dan?

Zolang ik na een zeer lange dag de focus en energie heb, om jou oeverloze autistiche essay's door te nemen, hoef jij je niet druk te maken over mijn aandacht...

Ik kort alles af horkje, anders wordt het net zo lang als van jou, maar ook dat snap je niet, ja dat cognitoeve wist je al, omdat je gelukkig zelf wel weet dat je autistisch bent, dat is geen schelden, zijn ook mensen.

Nee jij raakt mij idd niet, al hoop je daar nog wel continu op. Of ik hoofdletters gebruik dat is mijn goed recht. Dat jij daar dan weer conclusies aan verbind is jou autistische manier van denken.

Ach beter een spannend stukje proza dan al die herhalings dwangneuroses van jou kant.
Ja welke spannende muziek? Tubucalar Bells?

 -2
Avatar QuintMidas
vr 20 mei 2016 13:04

QuintMidas Daar was het favoriete forumlid weer. En zoals hij zelf zo graag doet voorkomen, zo lekker inhoudelijk ook.

Fijn voor je dat je soms wel 5x per week uitgaat. Je ouders zijn vast heel trots op deze uitzonderlijke prestatie. Hebben ze je al op een platte kar door het dorp gereden en met zijn allen toegejuicht? Of is je stickervelletje nog niet vol?

Of ik dim, maak ik zelf wel uit. Vooralsnog is het nog veel te makkelijk om jou op de fouten in je verhaal te wijzen en je daarme de kast op te jagen. Ik vermaak me er in ieder geval prima mee.

Je taalgevoel wordt er trouwens niet beter op naarmate je je meer opwindt. Zo dien je "jouw" met een w te schrijven als het een bezittelijk voornaamwoord betreft. Je mist her en der ook nog wel een t als je werkwoorden vervoegt. En die type mensen... Die!? Serieus!? Ach ja. Maakt niet uit joh. Je kunt niet overal een ster in zijn en ik kan me goed voorstellen dat je schoolwerk er onder leidt als je soms wel 5x per week uitgaat. (Toont overigens ook voor de zoveelste keer aan dat ik verre van autistisch ben. Autisten hebben namelijk grote moeite zich in te leven in anderen en ik kan me juist heel goed voorstellen wat een ellendig leven je moet hebben als je je zo opstelt als jij doet. Wat mijn IQ betreft, is de laatste keer is 145+ gemeten. Niks mis mee, dacht ik zo.)

In welke bands ik gespeeld heb, doet er volgens mij niet zo veel toe. Je wil het alleen maar weten om daar ook weer beledigend over te worden en daar hoeven mijn voormalige medebandgenoten niet de dupe van te worden. Het volstaat wat mij betreft om te zeggen dat er regelmatig is opgetreden in grotere en kleinere zalen en dat er verschillende tourtjes naar het buitenland zijn geweest. En dat ze niet meer geboekt worden, is volgens mij meer het logische gevolg van uit elkaar gaan vanwege andere maatschappelijke carrières en verplichtingen, dan van geen aanbiedingen krijgen.

Tubucalar Bells... Hmmm... Zegt me zo niks... Oh wacht. Je dyslexie speelde natuurlijk weer op en je bedoelde Tubular Bells! Geeft niks. Kan gebeuren. Leuke grap ook. En zo goed gelukt.

Als je het echt wil weten wat er gisteren op de playlist stond:
Curtis Harding - Soul Power
Torche - Restarter
Kamasi Washington - The Epic
On The Might Of Princes - Sirens

Kun je mij trouwens uitleggen waar ik niet normaal omga met mensen uit lagere sociale en maatschappelijke klassen? Ik ben er daadwerkelijk heel benieuwd naar waar je dat nou weer vandaan hebt getoverd.

En dan nu dames en heren meelezend publiek, van ESR de Fantastische, de absoluut niet beledigend bedoelde woorden: autistisch, taalnazi, demagoog, hork, fatsoensrakker, achterbaks, onbetrouwbaar en leugenaar (Of zoals ESR ze waarschijnlijk schrijft: autities, taalnasi, demagooch, HORK, fatsoenssrakker, aChTeRbAkS, onbetrauwbaar en leugenar) in willekeurige vervoeging en volgorde in 3... 2... 1...

 0
geen avatar
vr 20 mei 2016 19:56

eatsleeprave.. Nou, zo lang ik overal nog netjes op in ga, blijf ik zeer inhoudelijk idd.

Met favo forumlid geef je mij nu weer teveel eer.

Wat hebben mijn ouders met mijn concertagenda te maken? Die gaan zelf vaker uit dan ik haha!

Sorry maar jij komt eerder over als of je uit een dorp komt, ben er nog niet uit welk dorpje, Groenekan?

Op de kast? Wanneer kom jij nou eindelijk eens uit de kast dan?

Opwinden ik? Ouwe viezerik, zie je wel wat ik gelijk had! Maar sorry man ik ben geen gay.

School nu nog? Wow! Ben je een homofiele leraar Nederlands toevallig? :-)

Dus als je veel lol hebt, dan voel je je ellendig? Haha hoe kom je bij die conclusie he?

Mensen die zichzelf intelligent vinden, zijn niet alleen onzeker, maar ook vaak veel dommer,omdat ze zo graag slim willen worden gevonden...Ik heb het best met dat soort types te doen.

Dat kan je toch gewoon zeggen, z'n grote muil hier en je schamen voor je EIGEN muziek. Lafjes hoor. Toon ik eindelijk een x intresse in jou, is het nog niet goed, en zie je achter iedere boom een vijand.Zo defensief ook... Wat hebben jou voormalige bandgenoten er mee te maken, net als of ik ze ga opzoeken haha. Mafkees.

Ik vind dat spannende muziek was geen grap..Je komt wel bizar autistisch over, alleen een iq test laten doen, doe eens een persoonlijkheids test als je het lef hebt.

Zou een eye opener voor je zijn, alhoewel jij bent zo arrogant en vol van jezelf dat je het zelfs beter zal weten, dan de wetenschap...

Zolang je enkel met spelling en taal bezig ben, kom jij argumenten te kort, en wees nou eindelijk eens eerlijk, dat weet je zelf natuurlijk ook he.

Ik denk eerder dat de overige bandleden jou zat waren om daar 24/7 mee op te trekken. Die mensen verdienen respect en begrip vind ik. Nobele mensen, Voor hen was het ontwikkelingswerk om met jou om te moeten, kunnen gaan....

Curtis Harding ben ik fan van het 1e uur van, is wel een tikkeltje disco hoor! ;-)

Dat had met dat woord te maken, ik ben respectvol voor iedere klasse, ongeacht kleur, geaardheid, sexe etc etc etc. Goed voorbeeld doet volgen, zeg ik altijd..

Ik heb nieuws voor jou, niemand leest onze onzin mee hoor, dat minnetje is van ons 2. Fatsoensrakker typ ik nooit! Ken dat woord ook niet... Weer gelogen woord dus.

Die woorden waren allen correct. Je begint nu wat seniel te worden, ben jij z'n hele oude zuurpruim met geiten wollen sokken of witte sportsokken aan in de zomer? Met z'n bril met veel te dikke glazen en teveel bier op?

Nee als je erom vraagt, dan krijg je niets, zo moet je omgaan met kleine kinderen zoals jij...

 -2
Avatar QuintMidas
zo 22 mei 2016 14:39

QuintMidas Beste ESR, je gaat niet overal op in. Je laat, zoals gebruikelijk, heel wat vragen onbeantwoord. Zo heb je nog steeds niet geantwoord hoe het met je pleonasme (hint: "domme ESR" is dus wél een pleonasme...) is en heb je mij bijvoorbeeld nog steeds niet uitgelegd waar ik niet normaal omga met mensen uit lagere sociale en maatschappelijke klassen.

Wat dat betreft kunnen we het beter over jou hebben. Je zegt namelijk wel dat je respectvol bent naar iedereen ongeacht kleur, geaardheid en sexe, maar een paar maanden geleden vond je het nog nodig om op deze site iemand die jou niks misdaan had voor nicht uit te maken. Heel respectvol inderdaad. Bovendien rieken je opmerkingen met betrekking tot mijn geaardheid in je vorige post ook aardig naar homofobie. Vanwaar überhaupt die interesse in mijn geaardheid? Raak je een beetje door je beledigingen-repertoire heen en heb je nieuw materiaal nodig?

Nee ESR, als er al iets ontwikkelingswerk is, dan is het om te proberen je dat greintje fatsoen aan te leren wat je blijkbaar niet vanuit huis hebt meegekregen. Helaas lijkt er nog een lange weg te gaan want van zelfreflectie en lerend vermogen heb je nog nauwelijks blijk gegeven.

Heb je het rapport van de Utrechtse Rekenkamer bijvoorbeeld al doorgelezen?

 0
geen avatar
ma 23 mei 2016 03:49

eatsleeprave.. Ja man, ik moet nog langere reply maken, en ook tijdiger reageren zeker?

Omdat je dat woord misbruikte...

Gast maat van mij is bi, en ging met n gay om...
Die maken bij mij ook rake grappen...

Nog even en ik ben Russisch? Jij hebt geen humor man, bent nog al saai ingesteld ook.
En jij geeft HELEMAAL NERGENS antwoord op!

Maar jij bent dus gay en woonachtend in Utreg?

Sorry dat ik weer niet snel genoeg op je reageerde hoor, maar was met vrienden t weekend uit in Utreg. Bere gezellig wederom!

Ja die iemand was jett rebel, en die doet mij zeer slechte muziek aan overal!

Nee mijn repertoire heb ik 99,7% nog van bewaard...

Die lange weg te gaan, heb jij zojuist gejat uit mijn repertoire, dat vind ik niet fair.

 -2
Avatar QuintMidas
ma 23 mei 2016 07:27

QuintMidas Je moet wat mij betreft helemaal niks, behalve wat fatsoenlijker worden in je posts. Verder interesseert het mij werkelijk niet of je langer,danwel tijdiger reageert.

Welk woord heb ik misbruikt? Verwijswoorden zijn tamelijk loos als je de verwijzing er niet bij zet...

Ah, daar waren de hoofdletters weer. En op het gevaar af weer voor autistisch te worden uitgemaakt (hoe origineel) zal ik dan nu bewijzen wel degelijk antwoord te geven op vragen. Ben ik gay en woonachtig in Utrecht? Nee, ik ben niet gay, noch bi en ja, ik woon in Utrecht.

Beste ESR, als eerder gezegd heb je helemaal niet te laat gereageerd. Liever kruip je terug naar waar je ooit vandaan bent gekomen en reageer je helemaal niet meer. Daar wordt de wereld wat mij betreft niet bepaald slechter van.

En niet om nou heel flauw te willen zijn, maar je beticht mij er van zaken uit jouw repertoire te hebben gejat? Waar heb jij het over een lange weg dan? Over humorloos gesproken.

Kom op ESR, laat maar eens zien wat je echt waard bent. Kom nu maar eens echt met antwoorden. Beloof ik dat ik niet zal lachen om je poging tot quoten, die zoals gewoonlijk wel weer zal mislukken bij je. Hè, digitaal wonderkind van me.

 0
Avatar pijnacker
ma 23 mei 2016 09:26

pijnacker Raar dat ESR niet meer reageert, al 2 uur niet. Zal toch niks gebeurd zijn ?

 0
Avatar pijnacker
di 24 mei 2016 12:13

pijnacker Nou, dan heeft QUINTMIDAS gewonnen. Ruimschoots !!!

 -1
geen avatar
wo 25 mei 2016 00:08

eatsleeprave.. Zo fans heb nu pas tijd weer.

Utrecht leuke stad trouwens! Had ik dat al gezegd? Of je gay ben of niet is ook niet van belang, wel welke bands je speelde, dat boeide mij serieus wel.

Ik heb autisme 1 x gezegd.

Kruipen deed ik als baby, en ik kom helemaal nergens vandaan.

Als jij wilt dat ik niet reageer, reageer dan uberhaupt niet op mij! tip! ;-)

Die term gebruikte ik al jaren hier! Je lacht maar een eind raak, als jij denkt dat ik de digitale wereld niet aan kan...Weirdo. Dan begrijp jij werkelijk niet waar woordblindheid voor staat...

Dan heb ik het pas serieus met jou te doen en heb je nog een bizar lange weg te gaan, einzelganger die je er zit te kanaaleiland op 4 hoog achter...

 -2
Avatar QuintMidas
wo 25 mei 2016 08:57

QuintMidas Hè gelukkig, daar hebben we Mr. Pleonasme weer. Ik was al even bang dat er iets ernstigs zou zijn. Het zou toch raar zijn als hij wel tijd had om epistels te schrijven over dance op Lowlands, maar geen kleine reactie in dit topic zou geven... Oh wacht...

Als je het niet van belang vindt of ik gay ben, waarom vraag je er dan naar?

eatsleepraverepeat schreef:
Maar jij bent dus gay en woonachtend in Utreg?


Of was dit weer niet serieus bedoeld. Want zo rolt ESR: Als je zijn vragen beantwoordt, dan vind hij je een autist die alles veel te letterlijk neemt. Beantwoord je zijn vragen niet, dan vind hij je laf.

eatsleepraverepeat schreef:Ik heb autisme 1 x gezegd.

Really!? We hadden al geconstateerd dat tellen niet echt je sterkste kant was, maar nu sla je de plank toch echt volledig mis. Ach ja, zal wel weer aan mij en mijn vermeende autisme liggen...

eatsleepraverepeat schreef:ben je autistisch serieus?
eatsleepraverepeat schreef:Iedereen die ik ken, autist!
eatsleepraverepeat schreef:Dat kan in jouw zwart/witte autisten leven niet he, besluiteloosheid.
eatsleepraverepeat schreef:maar je bent zo enorm autistisch en solistisch ingesteld
eatsleepraverepeat schreef:omdat je gelukkig zelf wel weet dat je autistisch bent
eatsleepraverepeat schreef:jou autistische manier van denken.
(Het is overigens jouW met een W. Bezittelijk voornaamword, weet je wel...)
eatsleepraverepeat schreef:Je komt wel bizar autistisch over

Overigens denk ik helemaal niet dat jij de digitale wereld niet aankan. Ik constateer slechts dat quoten je nogal lastig afgaat. Ben je niet de enige in overigens. Geeft niks. Is ook moeilijk.

Die term... Wederom een verwijswoord, zonder de verwijzing erbij te zetten. Zoals je het hierboven hebt neergezet, slaat "die term" op "tip!". Kan vast niet de bedoeling zijn. Derhalve nogmaals de vraag welk woord ik volgens jou misbruikt heb. En daarnaast de vraag welke term je bedoelt.

Kanaleneiland 4 hoog achter... Nope. Mis. Je hebt nog 2 pogingen over.

Het rapport van de Utrechts Rekenkamer overigens al gelezen? Vast niet. Zeker wat te veel letters voor je, hè?

 0
Avatar Marek
wo 25 mei 2016 14:06

Marek Curtis Harding +1

 3
geen avatar
vr 27 mei 2016 02:16

eatsleeprave.. Marek schreef:
Curtis Harding +1


Weten we nu meteen de 2 minnetjes mannen. ;-)

 -1
geen avatar
vr 27 mei 2016 02:27

eatsleeprave.. Haha jij over epistel bij een ander beginnen? Mijn comments zijn doorgaands zeer kort, reageer enkel op jou...

Man wat een herhalingsdwang, je begint per dag saaier te worden, ik haak nu definitief af.

Ja jij bent laf, ik eerlijk.

Ja uiteindelijk kan je slechts 1 x autistisch zijn, alhoewel met jou meervoudige persoonlijkheid en stemmetjes...

Haha de digitale wereld gaat mij lastig af! Haha omdat ik wel eens een w vergeet.

Maar jij mag de hoofdletters wel he? Pot verwijt de ketel tot dat hij gig en gif zwart ziet!

Ik ga het niet 68 x herhalen geen zin meer in, ik vind je saai, je countert zelfs erg laf, lijkt mij geen leuk persoon ook.

Bovendien heb je weinig in te brengen. Je komt nog al als een zielige eenzame nerd over.

Het boeit mij serieus geen ..... waar je woont. Vroeg enkel naar de band, maar 1 vraag was al teveel gevraagd. Nou Kanaaleiland op 3 hoog dan...

Had alles allang gelezen dwaas, wil je overal een toezegging en stickertje voor.
Lijkt wel een kleuterklas zo met jou...

 -1
Avatar QuintMidas
vr 27 mei 2016 17:14

QuintMidas eatsleepraverepeat schreef:
ik haak nu definitief af.


Fijn. Doel bereikt. Al denk ik dat je deze belofte niet gestand zult doen.

eatsleepraverepeat schreef:
Ja jij bent laf, ik eerlijk.


Als eerder gezegd heeft dat niks met laf te maken. Het door jou vertoonde gedrag doet vermoeden dat je ook hier weer een mogelijkheid in ziet om te proberen beledigend te doen en dat gun ik je niet. Bovendien zie ik jou je identiteit hier ook niet bekend maken.

eatsleepraverepeat schreef:
jou meervoudige persoonlijkheid en stemmetjes...


JouW met een W, ESR. Met een W. Blijft moeilijk hè, zo'n bezittelijk voornaamwoord.

eatsleepraverepeat schreef:
Haha de digitale wereld gaat mij lastig af! Haha omdat ik wel eens een w vergeet.


Nee, niet omdat je wel eens een W vergeet (of een T, wat dat aangaat), maar omdat het correct gebruik van de quoteknop zo lastig voor je lijkt.

eatsleepraverepeat schreef:
Pot verwijt de ketel tot dat hij gig en gif zwart ziet!


Gig en gif... Toe maar... Last van dikke vingers?

eatsleepraverepeat schreef:ik vind je saai, je countert zelfs erg laf, lijkt mij geen leuk persoon ook.

Je eigen problemen op een ander projecteren is niet echt volwassen gedrag ESR. Kom op. Je kunt beter.

eatsleepraverepeat schreef:
Je komt nog al als een zielige eenzame nerd over.


Wellicht dat ik op jou zo overkom. De werkelijkheid is gelukkig anders. Oh ja. Je krijgt de groeten van mijn vriendin en kind. Ze hebben nogal met je te doen en vinden het bewonderenswaardig dat ik ondanks jouw (Zie. Bezittelijk voornaamwoord, dus met een....??? Kom op. Je kunt het! Echt! Als je maar wil!) onwil, toch blijf volharden in mijn pogingen je fatsoen bij te brengen.

eatsleepraverepeat schreef:
Het boeit mij serieus geen ..... waar je woont. Vroeg enkel naar de band, maar 1 vraag was al teveel gevraagd. Nou Kanaaleiland op 3 hoog dan...


Beste ESR. Je begint nu echt te raaskallen. Je vroeg enkel naar de band? Volgens mij was je eerste vraag de volgende:

eatsleepraverepeat schreef:oud?

En volgden vervolgens:

eatsleepraverepeat schreef:Haha en waarom wordt dat er dan gebouwd als er al 25 jaar andere bouwplannen zijn?
eatsleepraverepeat schreef:Jij vind jezelf wel heel wat he?
eatsleepraverepeat schreef:Heb je al erg last van psychoses?
eatsleepraverepeat schreef:Minnetjes?
eatsleepraverepeat schreef:Haha oliedom, stiekem een medewerker daar?

voor je mij vroeg in welke bands ik speelde...

Om dus te stellen dat je enkel naar de band vroeg, maar dat 1 vraag al te veel was, is dus tamelijk overdreven.

Maar gefeliciteerd dat je het rapport hebt uit weten te lezen. Zal een lange zit geweest zijn voor je. Vandaar dat je er natuurlijk zo lang over deed om te reageren. Dat gezegd hebbende, je blijft nog steeds bij je initiële stelling?

I-ni-ti-e-le. Geeft niks. Is moeilijk. Betekent eerste.

Dag ESR! Fijn weekend! En ongetwijfeld tot ziens in een ander topic. Of ben je niet alleen oliedom, maar ook een leugenaar?

 0
geen avatar
za 28 mei 2016 04:01

eatsleeprave.. Jij laat dit serieus aan je kind zien? Haha wat een opvoeding zeg! Ja eenzaamheid kan ook met gezin, want je hebt verder niets of niemand.

Je zal wel z'n tokkie familie uit Ondiep of Overvecht zijn...
Utreg is 1 grote tokkie zone...

Ja en je kind en je denkbeeldige vrouw gaan exact dezelfde woorden gebruiken als dat ik typte in mijn vorige reply.
Je geloofd er zelf nog wel in?

Wil je overkomen als een gepensioneerde leraar Nederlands of zo?

Waarom zou ik gaan liegen? Tell me...

Jij ben nou de gene die hatelijk is van ons 2, ik niet.

 -2
Avatar QuintMidas
za 28 mei 2016 07:17

QuintMidas eatsleepraverepeat schreef:
Jij laat dit serieus aan je kind zien?


Zie je wel dat je dom bent. Ik laat dit niet aan mijn kind zien. Ik vertel dat er een nogal domme meneer aan het schelden is, omdat hij niet netjes wil zijn. En dan heeft mijn kind vervolgens heel veel medelijden met jou dat je niet anders kunt en wordt er een tekening voor je gemaakt.

eatsleepraverepeat schreef:Ja eenzaamheid kan ook met gezin, want je hebt verder niets of niemand.

Nu projecteer je al weer je eigen problemen op een ander...

eatsleepraverepeat schreef:Je zal wel z'n tokkie familie uit Ondiep of Overvecht zijn...

Ga je nou serieus alle Utrechtse wijken opnoemen? Ach ja. Ook na 3 pogingen heb je het nog niet bij het rechte eind. Sneu hoor.

eatsleepraverepeat schreef:Je geloofd er zelf nog wel in?

Gelooft ESR, gelooft. Met een T. Stam + T weet je wel. Domoor.

eatsleepraverepeat schreef:Wil je overkomen als een gepensioneerde leraar Nederlands of zo?

Nee hoor, maar ik kan correct en fatsoenlijk taalgebruik meer waarderen dan de foutenfestivals die jij al schuimbekkend aan het tikken bent.

eatsleepraverepeat schreef:Waarom zou ik gaan liegen? Tell me...

Omdat je zelf hebt gezegd dat je hier af zou haken. Als je hier bent afgehaakt, wat doe je hier dan nog, leugenaar?

eatsleepraverepeat schreef:
Jij ben nou de gene die hatelijk is van ons 2, ik niet.


Hatelijk? Ik kijk wel uit. Wel vind ik je heel zielig, maar dat wist je al.

Zo. Alle vragen beantwoord?

En dan nu weer terug naar het rapport over TiVre. Wat vond je er van? Wat viel je het meeste op? Is er überhaupt wat van blijven hangen?

 0
geen avatar
ma 30 mei 2016 13:42

eatsleeprave.. Haha dat ga jij serieus vertellen? Why?

Volgens mij verzin jij alles ter plekke, en is dat jouw vorm van ggz cabaret.

Die bezuinigingen op de ggz hakken er diep en diep in bij jou...

Ja ik ben dom, omdat jij domme dingen typt en dom doet thuis haha.

Ik heb geen kid jochie.

Was dit weekend weer op pad met vrienden in een andere stad.
En dat terwijl jij dagelijks wacht tot dat ES wat terug typt, en dat je enige verzetje is...

Dus dat ik een slechte gokker ben, maakt mij sneu haha.
Maar goed ook! Zie je wel leraar Nederlands, told ya.

Pesten die kids je op school ook zo? Of geef je ze dan corve?

Weet jij zelf wel hoe vaak jij dom zegt? En dat mag allemaal wel?

Festivals I like.

Schuimbekkend? Heb jij weer last van je psychoses? Moet ik alweer bellen voor jou?

Afgemaakt met types zoals jij, heeft geen zin, eenzame autisten die alles beter weten...

Man ga je nou alles wat ik vooraf zei, overnemen?

Ik blijf bij mijn standpunten, ze hebben veel te hoog gezeten, vooraf weet je altijd dat de kosten veel meer worden dan dat er is doorberekend door dat bouwbedrijf.
Jij zal wel weer z'n type zijn, dat niet bekend is met de bouwfraude...
Ze zetten de kachel gewoon doodleuk aan in de zomer, zodat ze hopen dat je dan meer alcohol gaat bestellen en langer blijft...

Een oude boevenstreek is het...Dat gaat ze nog wel opbreken.

Paniek in de tivoli. Gelukkig is er in Nederland zoveel leuks te beleven. En lang niet alleen in Utreg.

 -2
Avatar QuintMidas
vr 03 jun 2016 10:07

QuintMidas Waarom zou ik dat niet aan mijn kind vertellen? Wellicht dat als jij je realiseert dat iedereen hier mee kan lezen (dus ook kleine kinderen), je eindelijk eens snapt waarom ik zo hamer op goede fatsoensnormen.

Ach gossie. En toen vond ESR het nodig om de GGZ er bij te halen. Sneu, oliedom en verre van origineel, grappig of beledigend. En gelukkig dat hij ook weer blijk geeft van zijn onvermogen tot begrijpend lezen. Als ik stel dat jij je problemen op een ander projecteert, dan heb ik het over je ontzettend lege, eenzame en niet ter zake doende leventje, niet over dat je kinderen of een gezin zou hebben. Sowieso, wie zou er überhaupt zo gek zijn om met jou een gezamenlijke toekomst op te bouwen!?

Verder bezijden de waarheid dan leraar Nederlands kun je niet zitten. Heb ik je ook al eens eerder gemeld. Beetje blijven opletten ESR.

Ik zeg inderdaad dom en oliedom heel vaak in relatie tot jouw persoon. Daar waar jij nog steeds niet aan hebt kunnen of willen tonen waar ik horkerig, autistisch, psychotisch en wat al niet meer zij ben, heb ik nu al een aantal malen feilloos aangegeven waar het aan schort bij jou, je taalgevoel en redenatiekwaliteiten, hè mijnheer Pleonasme. Het feit dat je bijvoorbeeld niet begrijpt dat schuimbekkend op jou sloeg, toont ook maar weer eens aan hoe dom je bent.

Datzelfde geldt overigens ook voor de term leugenaar. Als jij mij leugenaar noemt en ik vraag je waar ik dan heb gelogen, dan komt er geen antwoord. Dit in tegenstelling tot jouw vraag om opheldering omtrent dit thema, hè mijnheertje "Ik haak nu definitief af". Maar maakt niet uit hoor, blijf vooral doorgaan met het beeld bevestigen wat mensen hier van je hebben, met je ziektes, scheldwoorden, foute aannames en taalfouten. Wij lachen ons een spreekwoordelijke breuk.

 -1
geen avatar
vr 03 jun 2016 15:51

eatsleeprave.. Hameren op goede fatsoensnormen maar wel mensen met de achternaam tokkie als aso's zien, mensen dom vinden, de concentratie van een goudvis etc etc.

Jij doet maar net wat je uitkomt, en bent een incompetente moraalridder.
Zelfs dat gaat je al slecht af...

Ik moest spontaan schijten van jou..

Gaat ie weer dom..is dat je stopwoordje? Man je wordt zo voorspelbaar zo...

Gast ik ga nog meerdere keren per week uit...Jij bent een gepensioneerde muzikant, die zich schaamt voor zijn ex band..Haha.

Volgens mij denk jij echt serieus dat je heel veel voorsteld he? Ben eigenlijk wel benieuwd hoe jij er uit ziet nu...

Ach dat heb ik al zo vaak gedaan, blijf niet herhalen ouwe ggz patient die je er zit.

Ja man wie typfouten maakt, daar kun je wat aan aflezen.

Ow echt dat was voor mij bedoeld? Man maar dat had ik niet door,...ga je weer alles omdraaien wat ik zelf typte...Voor anderen invullen, lachwekkend ben jij.

Types zoals jij haak ik idd af, is geen doorkomen aan.
Met een mega bord voor de kop. En denken dat hij heel wat voorstelt ook
Dat is een bizarre vorm van onzekerheid en eenzaamheid bij jou..Ik heb het serieus met jou te doen, wist je dat wel?

Wie is trouwens wij? Jij en je denkbeeldige vriendje? Je weet wel die stemmen in je hoofd?

Autisme is geen ziekte maar een aandoening...Je bent weer goed op de hoogte...

Als er 1 iemand op deze site is met aannames, dan ben jij dat wel, dus beter houd jij je mond erover dicht.

 -2
Avatar pijnacker
za 04 jun 2016 16:40

pijnacker eatsleepraverepeat schreef:
Hameren op goede fatsoensnormen maar wel mensen met de achternaam tokkie als aso's zien, mensen dom vinden, de concentratie van een goudvis etc etc.

Ik zou blij zijn als jij de kinderachtige vervelende bek nou eens dichthoudt. Helemaal niemand zit hiet op te wachten. Je wordt compleet in de hoek geluld met feiten, en dan ga je met modder smijten. Bah

 0
geen avatar
ma 06 jun 2016 02:30

eatsleeprave.. Jij bent wel een meeloop stumper, als je nog speciaal bij een forum van maanden terug komt kijken...

Nee mensen oplichten voor 3.50 voor 1%pils en 6$! voor n bekertje crushted ice met 1 scheutje pre mix...wat een rijkelijkgevulde cocktail moest voorstellen, ja want de enorme kosten van het enorme pand kwamen wat hoger te liggen...

Ik spreek lang niet alleen, voor mij zelf andere mensen zeggen het uit hen zelf...

Je bek online dichthouden? Hoe werkt dat? Ik zou dit irl ook zeggen, bovendien als je er niet op zit te wachten, waarom lees jij het, en b. waar bemoei jij je dan mee jochie?

Modder smijten laat ik hem wel doen, welke hoek en welke feiten? Jij hebt de feiten niet op een rijtje. Ik ben eerlijk, niet z'n kansloze ordinaire meeloper zoals jij.

Als jij wilt dat anderen stil zijn, moet je een dictatuur gaan stichten, zoals erdogan!

 -1
Avatar pijnacker
ma 06 jun 2016 23:29

pijnacker meeloop stumper kansloos ordinair en zelfs Erdogan wordt erbij gehaald. Als ik me goed herinner is er pas nog een opmerking van je verwijderd wegens racisme....zo'n ventje ben je wel ja

 0
geen avatar
di 07 jun 2016 01:59

eatsleeprave.. pijnacker schreef:
meeloop stumper kansloos ordinair en zelfs Erdogan wordt erbij gehaald. Als ik me goed herinner is er pas nog een opmerking van je verwijderd wegens racisme....zo'n ventje ben je wel ja


Kom eens met een bewijs? Racisme he verzint het ter plekke! Ben jij de woordvoerder van Sylvana? Ik heb op de SP gestemd de laatste x horkje.

Volgens mij zit jij de hele dag aan de drank en typ jij je psychoses hier. Ja erdo is net z'n dictator als dat jij dat bent! Dus goed herinneren kan jij dus ook al niet.

 -1
Avatar pijnacker
di 07 jun 2016 09:42

pijnacker ma 30 mei 2016 18:39




eatsleeprave..
Ah kom er zojuist achter dat hij oud 3fm is, na de vorige die er 1 grote bende van maakte bij ll weer z'n clini clown die ze straks weer met een extra zak $ motten ontslaan... denk eerst eens na voordat je iets politiek corrects wil gaan neerzetten.
Die gaan een dagje naar kwaku en slapen thuis of appelsap.
Er is sowieso al onwijs veel te doen voor r&b en hiphop en urban.
Dus als je dan de witte festivals er ook mee gaan besmetten, wat houd je dan nog over?
Dan wordt je nog net niet verplicht ervan te gaan houden...Vandaar al die zwakke "hiphop"acts op ll de laatste 2 jaar...

[edit door admin: racistische opmerking weggehaald

 0
Avatar pijnacker
di 07 jun 2016 09:46

pijnacker Goeie dekmantel hè, die SP !(Horkje, aan de drank, psychoses, dictator....gezellige knul ben je)

 0
geen avatar
di 07 jun 2016 11:43

eatsleeprave.. In hemelsnaam wat is er racistisch aan, ieder zijn meuk! Ik ga met veel buitenlanders om, die gaan echt NOOIT naar pp en ll. Jij bent echt een boer, die alles wat je niet zint racistisch vind, voor jou is denk een partij. Dekmantel? Dat jij berichten opzoekt die zijn weggehaald, zegt veel over jou... Het is goede, maar al dat gescheld vooraf van quintmidas keur je natuurlijk wel allemaal goed... Heel veel mensen op ll houden niet van hiphop, en het wordt daar maar niet gekleurder, dus je bent een racist als je niet van kendruk lamar houd? Bijzonder dit...

Springen op hiphop of je bent een nazi! Nieuwe hit van Fresku...en jij bent serieus niet goed bij je hoofd.

 -1
Avatar pijnacker
di 07 jun 2016 14:50

pijnacker eatsleeprave..

Ah kom er zojuist achter dat hij oud 3fm is, na de vorige die er 1 grote bende van maakte bij ll weer z'n clini clown die ze straks weer met een extra zak $ motten ontslaan... denk eerst eens na voordat je iets politiek corrects wil gaan neerzetten.
Die gaan een dagje naar kwaku en slapen thuis of appelsap.
Er is sowieso al onwijs veel te doen voor r&b en hiphop en urban.
Dus als je dan de witte festivals er ook mee gaan besmetten, wat houd je dan nog over?
Dan wordt je nog net niet verplicht ervan te gaan houden...Vandaar al die zwakke "hiphop"acts op ll de laatste 2 jaar...

[edit door admin: racistische opmerking weggehaald

Ik weet niet wat er racistisch aan was want het was al verwijderd, en dat doen ze niet voor niks ondeugd ! Dus of ik het ook racistisch vond zullen we nooit achter komen boefje !

 0
Avatar pijnacker
wo 08 jun 2016 20:57

pijnacker kom ik met het bewijs en dan wordt het stil......raar....laatste woord is voor mij..........: woord

 0
Avatar QuintMidas
wo 08 jun 2016 21:27

QuintMidas eatsleepraverepeat schreef:al dat gescheld vooraf van quintmidas

Welk gescheld precies beste jongen? En als je dan wat hebt kunnen vinden, kijk je dan meteen even wie er begonnen is met onaardige benamingen?

eatsleepraverepeat schreef:
Hameren op goede fatsoensnormen maar wel mensen met de achternaam tokkie als aso's zien, mensen dom vinden, de concentratie van een goudvis etc etc.


Over jouw achternaam heb ik het helemaal niet gehad. Ik heb je tokkie genoemd, niet Tokkie. Een wezenlijk verschil en bovendien heb ik ook haarfijn uitgelegd waarom ik jou een tokkie vind. Dit in tegenstelling tot jouw eigen beweringen, die je ondanks herhaaldelijk vragen, nog steeds niet hebt weten te onderbouwen of toelichten.

En ja, ik vind je inderdaad dom. Niet alleen vanwege je taalfouten (Die zelfs voor iemand met dyslexie makkelijk te voorkomen zijn. Weleens van een spellingschecker gehoord?), maar vooral vanwege de enorme gaten en onzin aannames in je argumentaties. Als je al eens inhoudelijk gaat (wat je nauwelijks doet), dan is het altijd van lange halen snel thuis en is enige nuance niet te bespeuren, zelfs als je onweerlegbare feiten tegengeworpen krijgt. Ter illustratie moet je nog maar eens terugkijken wat je non-reacties op het rapport inzake TiVre zijn geweest.

En tot slot heb ik je niet de concentratie van een goudvis toegedicht, maar heb ik het vermoeden uitgesproken dat jouw aandachtsspanne die van een goudvis waarschijnlijk niet zal overtreffen. Of, in woorden die je waarschijnlijk wel begrijp, je hebt volgens mij een nog kleinere concentratie dan de gemiddelde goudvis.

eatsleepraverepeat schreef:
Gaat ie weer dom..is dat je stopwoordje?


Nee dat is niet mijn stopwoordje. Het is mijn tamelijk correcte typering van jou.

eatsleepraverepeat schreef:
Gast ik ga nog meerdere keren per week uit...


Nogmaals gefeliciteerd met deze uitzonderlijke prestatie. De mensen zijn vast heel trots op je. Hebben ze al een standbeeld voor je opgericht? Of misschien hebben ze je voorgedragen voor een lintje? Liederen over je geschreven? Boeken volgeschreven? Het zal toch haast wel, met zo'n staat van dienst?

eatsleepraverepeat schreef:
Jij bent een gepensioneerde muzikant, die zich schaamt voor zijn ex band..Haha.


Noch gepensioneerd, noch beschaamd voor mijn oude bands. In tegendeel. Ik heb alleen geen zin in gezeik van jou daarover. Maar weet je wat, publiceer jij eerst maar eens hier je volledige naam en adres, praten we daarna verder over de bands waarin ik heb gezeten.

eatsleepraverepeat schreef:
Volgens mij denk jij echt serieus dat je heel veel voorsteld he?


VoorstelT ESR. Voorstelt. Met een T.

eatsleepraverepeat schreef:
Ben eigenlijk wel benieuwd hoe jij er uit ziet nu...


Vast een stuk meer uitgeslapen dan jij, ouwe 5x per week feestende nachtbraker.

eatsleepraverepeat schreef:
Ja man wie typfouten maakt, daar kun je wat aan aflezen.


Jazeker. Iets met een aandachtsspanne. En een leerachterstand...

Zo. Weer genoeg getypt. De rest van je verhaal is minder interessant dan de docu op tv. Of in ieder geval niet interessant genoeg om nu op te reageren. Dag ESR. Tot vannacht. Of morgennacht. Of de nacht daarna. Als je weer bent wezen feesten en je al je dronken en doorgesnoven woede weer van je af gaat tikken.

 -1
geen avatar
wo 08 jun 2016 22:18

eatsleeprave.. Dit was de tekst, het is wat het is, dan kan je ook zeggen, ach de hiphop valt nog wel mee, maar dat is het niet! Maar als je het zelf allemaal zo goed vind, waarom blijf jij dan naar het witte pinkpop gaan, omdat je een racist ben?

Wat voor bewijs is het, wat staat er verkeerd? Je komt met niets enkel insinuaties.

 -2
Avatar pijnacker
do 09 jun 2016 23:12

pijnacker wat is er dan van je tekst verwijderd vriend ?

(Lionel Richie komt ook op Pinkpop man)

 0
geen avatar
vr 10 jun 2016 13:17

eatsleeprave.. Is Lionel hiphop serieus? Heb jij zo weinig kennis dan? Door hem kochten wij een kaart!

Gast het gaat NIET om kleur maar om muziek! Nu denk je net zo hokjes achtig als Jan en ll en daar gaat het dus mis!

 -2
Avatar pijnacker
di 14 jun 2016 00:06

pijnacker je had het over het witte Pinkpop vriend.

 0
Avatar pijnacker
di 14 jun 2016 00:08

pijnacker Maar wat is er nu van je tekst verwijderd gozert ? Daar ga je gemakshalve maar aan voorbij

 0
geen avatar
di 14 jun 2016 22:33

eatsleeprave.. pijnacker schreef:
je had het over het witte Pinkpop vriend.


Het PUBLIEK horkje! Ik heb 2 halfbloedjes gezien verder WIT! Het is niet anders, als je dat zegt ben je al een racist. Welcome Nederland anno 2016 online...

Naar mijn inziens niets, voor de 36e x!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.