Eerste namen Mixtream 2016 (o.a. John Coffey, Guerilla Speakerz en Starfish)

Sfeer John Coffey
Eerste namen Mixtream 2016 (o.a. John Coffey, Guerilla Speakerz en Starfish)
Door sjoertb op 17 mei 2016 - 10:18 1 De organisatie van Mixtream Festival heeft de eerste namen van het festivalprogramma bekendgemaakt voor de aankomende editie. John Coffey speelt op het hoofdpodium en Guerilla Speakerz op het dance-podium.

Ook de winnaars van de band en DJ contest zijn bekend. Starfish, Crowd Control, Digital Revolution en DJ Sebastiano hebben de finale gewonnen en mogen het festival openen.

Nieuw op het festival is een area gericht op singersongwriters en akoestische acts. Amber Kamminga, De Wolkenshow, Renee Spijker en Anouk Slik zijn daar van de partij.

Mixtream Festival vindt op zondag 28 augustus plaats in het Rosarium Park in Heerhugowaard en is gratis toegankelijk.Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefSziget

AMSTERDAMSE BAND MOON TAPES DANKZIJ 3FM NAAR SZIGET...Een tijdje terug heeft 3FM Nederlandse muziekmakers opgeroepen zich op te...

radio538news.jpg

538 TERUG MET GROOTSTE LIVE-RADIO SHOW IN DE ZIGGO DOME Op zaterdag 17 september wordt de Amsterdamse Ziggo Dome omgetoverd tot de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.