Het Duitse New Fall Festival maakt headliners bekend (onder meer Wilco, Agnes Obel en Dotan)

New Fall Festival news_groot
Het Duitse New Fall Festival maakt headliners bekend (onder meer Wilco, Agnes Obel en...
Door Cartman91 op 01 juli 2016 - 10:49 1 Het Duitse New Fall Festival heeft een kleine lijst met namen toegevoegd aan de line-up. Niet zomaar wat namen, maar de headliners!

Deze namen zijn Adam Green, Wilco, Regina Spektor, Agnes Obel, John Grant, Kate Tempest, James Vincent McMorrow, Dillon, Silversun Pickups, Explosions In The Sky, Roosevelt en Dotan.

Het bijzondere aan het festival is dat het geen doorsnee festival is. Zo bestaat het festival uit 'full length' optredens van artiesten in de binnenstad van Düsseldorf. Het festival vindt plaats van 27 t/m 30 oktober en is nog geen uur rijden van de Nederlandse grens af.

Iedere artiest speelt op een andere locatie in de stad (zoals bijvoorbeeld bij de Uitmarkt in Amsterdam), hierdoor is er voor elke show apart een kaartje te verkrijgen. De gemiddelde prijs voor een concert ligt rond de 30 euro.Into The Void 2013

INTO THE VOID COMPLEET MET FU MANCHUStonerrock festival Into the Void heeft Fu Manchu gestrikt als headliner...

ADE

AWAKENINGS OP AMSTERDAM DANCE EVENT MET JORIS VOORN,... Vandaag is het programma van Awakenings op Amsterdam Dance Event bekend...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.