Lenny Kravitz en meer op nieuw festival Kralingen Stamping Ground

lennykravitz
Lenny Kravitz en meer op nieuw festival Kralingen Stamping Ground
Door RobZ op 05 juli 2016 - 10:54 1 Op zondag 11 september vindt er een festival plaats in het Kralingse Bos, Rotterdam. Kralingen Stamping Ground moet het gevoel van het Holland Pop festival terugbrengen, dat daar in 1970 georganiseerd werd. Motto van het festival is 'Revenge of the Hippie'. Bezoekers kunnen eigen creatieve ideeën indienen, waarmee het festival vormgegeven gaat worden.

De eerste bevestigingen voor Kralingen Stamping Ground 2016 liegen er niet om: Lenny Kravitz, Paul Rodgers, Canned Heat, George Baker, Bintangs, Bad to the Bone, Holland Pop Band en The Outtakes worden aangekondigd. Op 7 juli wordt de definitieve line-up bevestigd.

Let op: Volgens concertorganisator Mojo treedt Lenny Kravitz niet op in september in Nederland. Het lijkt ons dus verstandig even te wachten met het aanschaffen van een ticket. Festivalinfo heeft gisteren al per email contact gehad met Paul van Schaik (organisator van Kralingen Stamping Ground) en die beweerde dat Lenny Kravitz wel komt.

Vorig jaar werd er ook een poging gedaan om een eerbetoon aan het Holland Pop Festival te organiseren. Er werden echter te weinig kaarten verkocht en de organisatie vertrok met de noorderzon en liet een chaos achter. Toen was er al de intentie om het festival in 2016 alsnog (goed) te organiseren.

Tickets zijn te koop via deze site en kosten 49 euro. Je bespaart 14 euro als je een officiële uitnodiging hebt. Opvallend is tevens dat er een ticket van 4,90 euro te koop is om het festival 'streaming' mee te maken.
Werfpop

LINE-UP WERFPOP KRIJGT AL VORM (MET O.A. DE JEUGD...Het Leidse Werfpop Festival heeft al aardig wat namen op het affiche staan....

rock werchter 2016

HET FESTIVALWEEKEND IN BEELD: MET O.A. ROCK... Wat heb jij afgelopen weekend gedaan? Grote kans dat je een van de vele...

REACTIES

Avatar Local_hero85
di 05 jul 2016 13:24

Local_hero85 Het lijkt er op dat Lenny Kravitz & Paul Rodgers rond die periode nog aan het touren zijn in Amerika.. :/

 0
Avatar RobZ
di 05 jul 2016 14:55

RobZ Dat was ons ook opgevallen. Organisator hield/houdt echter per mail vol dat Kravitz komt spelen.

Local_hero85 schreef:
Het lijkt er op dat Lenny Kravitz & Paul Rodgers rond die periode nog aan het touren zijn in Amerika.. :/

 0
Avatar metalupyourass
di 05 jul 2016 16:43

metalupyourass Louche zaken toch maar allemaal.

 0
geen avatar
do 07 jul 2016 16:05

FreeWill Paul Rodgers heeft op 11 september 2016 een optreden in Oklahoma City. Vreemde aankondiging dan.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.