Winnen: 2x2 kaarten voor FemME met o.a. Arch Enemy en The Charm The Fury

Arch Enemy
Winnen: 2x2 kaarten voor FemME met o.a. Arch Enemy en The Charm The Fury
Door sjoertb op 15 september 2016 - 15:25 1 Met Arch Enemy, The Birthday Massacre, Sirenia, KingFisher Sky, Xandria, The Charm The Fury en Ex Libris heeft FemME (Female Metal Event) weer een mooi programma te pakken. Het festival richt zich puur op metalbands met vrouwelijke vocalisten maar vergis je niet: ze doen zeker niet onder voor hun mannelijke collega's. Bekijk hier de volledige line-up en maak je borst maar nat voor deze ijzersterke bands.

Op 23, 24 en 25 september vindt FemME 2016 plaats in de Effenaar. Wil je daar graag bij zijn? Dat kan! Festivalinfo mag namelijk de volgende kaarten weggeven:
1x2 kaarten voor vrijdag 23 september
1x2 kaarten voor zaterdag 24 september
1x2 kaarten voor zondag 25 september

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je graag naar dit festival wilt. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'FemME + [vrijdag, zaterdag of zondag]'.

Deze actie loopt t/m 21 september.Klokgebouwnieuws

NIEUW FESTIVAL COME AS YOU ARE VIERT DE ROCKSCENE...De Effenaar organiseert in samenwerking met Loud Noise het nieuwe festival...

Let's Get Lost

LET'S GET LOST-PROGRAMMA COMPLEET MET O.A. KLANGSTOF Alberta Cross, Klangstof (foto) , Pip Blom, Bjarke Ramsing, Drivin’ N...

REACTIES

Avatar graspop20
vr 16 sep 2016 16:56

graspop20 Ik gun de Effenaar van harte een succesvol evenement, maar ik kan me niet echt voorstellen dat het festival groots gaat worden zonder de grote zangeressen in het genre. Nu lijkt me dat het concept drijft op de act Arch Enemy, wat jammergenoeg zijn glans is verloren sinds Angela uit beeld is.
De grootste atcs in dit genre hebben Nederlandse zangeressen; Within Temptation, Nightwish, Epica, en het opkomende Delain (en vroeger After Forever & The Gathering). Leuk om kennis te maken met andere namen, maar ik geloof niet dat hier veel mensen voor warmlopen.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.