Nieuw festival Come As You Are viert de rockscene van de 90's (o.a. Republica en Senser)

KlokgebouwEindhovennws
Nieuw festival Come As You Are viert de rockscene van de 90's (o.a. Republica en Senser)
Door Cartman91 op 16 september 2016 - 12:36 1 De Effenaar organiseert in samenwerking met Loud Noise het nieuwe festival Come As You Are. Tijdens dit festival, dat op 18 november plaats vindt in het Eindhovense Klokgebouw, wordt de (alternatieve) rockmuziek uit de 90's herbeleefd door de bands van toen. Maar ook wordt de muziek van het heden gespeeld door de helden van nu.

Op dit festival zullen Republica, het Schotse Gun en het Engelse Senser hits van weleer spelen. Nederlandse inbreng is er van Claw Boys Claw, Bettie Serveert, Het Tilburgse Green Lizard en de jonge Eindhovense band lost/ctrl.

De kaartverkoop voor dit bijzondere festival is al van start gegaan via Ticketmaster. Een kaartje heb je al vanaf 22,50 euro (inclusief servicekosten).

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefSound of Revolution news

LINE-UP SOUND OF REVOLUTION ROND MET TOEVOEGING...Het Eindhovense hardcore-punk festival The Sound of Revolution heeft de...

Arch Enemy1

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR FEMME MET O.A. ARCH ENEMY... Met Arch Enemy, The Birthday Massacre, Sirenia, KingFisher Sky, Xandria, The...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.