Nieuwe verslagen. O.a. Groezrock & Bevrijdingspop

Door yeahroen op 09 mei 2002 - 22:12 Afgelopen zondag nam fotograaf Andreas Terlaak, die al meerdere keren erg mooie foto's voor Festivalinfo maakte, een kijkje op Bevrijdingspop in Haarlem.
Ook dit keer heeft hij weer erg mooie foto's gemaakt. Op de foto's kun je Kirsten, Zen Guerilla, Indigo Girls, New Cool Collective, Within Temptation en Kane in actie zijn.
[url=https://www.festivalinfo.nl/reviews/review_detail.asp?p=1&r=19]Foto's Bevrijdingspop[url]

Eind april werd in Meerhout-Gestel het Groezrock festival gehouden. Ook daar gingen we een kijkje nemen en maakten [url=https://www.festivalinfo.nl/reviews/review_detail.asp?p=1&r=18]dit verslag[url] met foto's.
De bands welke op Groezrock speelden zijn onder andere: .Calibre, Satanic Surfers, Guttermouth, Bad Religion en Sick Of It All. Niet de minste namen in het punk en hardcore wereldje dus!

De tweede editie van het [url=https://www.festivalinfo.nl/reviews/review_detail.asp?p=1&r=17]Auf Der Axe[url] zorgde er een aantal weken terug voor dat het Eindhovense Stratumseind het domein van rockend Eindhoven was...
In het verslag kun je lezen over de verrichtingen van Good Old Habit, The Collywobbles, El Guapo Stuntteam en Peter Pan Speedrock.

Een overzicht van alle verslagen en foto-impressies op Festivalinfo vind je [url=https://www.festivalinfo.nl/reviews/reviews.asp]hier[url]. (of door in het menu bovenaan de site op het onderdeel REVIEWS te klikken.Pinkpop 2003 Logo

NIEUWE NAMEN PINKPOP 2003Daags voor de officiele bekendmaking van het PINKPOP programma in Paradiso,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.