Pukkelpop 2007 Vs. Lowlands 2007!

Door Marz667 op 07 augustus 2007 - 17:21 1 Veel festivalbezoekers staan elk jaar voor hetzelfde dilemma. Weer een jaartje Lowlands (15e editie) of dan toch eens uitwijken naar het Belgische Pukkelpop (22e editie)? Voor wie nog geen keuze heeft kunnen maken gooit Festivalinfo de harde feiten op tafel.

Op Lowlands én Pukkelpop:


Wanneer je als festivals in het zelfde weekend valt is het makkelijk om grote bands naar je toe te trekken, dat is ook dit jaar weer gelukt! Grote namen als Tool [foto], Nine Inch Nails, Sonic Youth, Kaiser Chiefs, Arcade Fire, Editors, Chris Cornell en Basement Jaxx pronken op beide programma’s. Ook onderaan de lange lijst is er veel leuks te vinden, de bands CocoRosie, Enter Shikari, Funeral for a friend, Patrick Wolf, Battles en Brand New zullen ongetwijfeld veel nieuwe fans werven op Lowlands en Pukkelpop dit jaar.



Niet op Lowlands, wél op Pukkelpop:



Grote bands als The Smashing Pumpkins [foto], The Hives, Fall Out Boy, Iggy and the Stooges, Silverchair en Soulfly zijn dit jaar wel in België, maar niet in Nederland te zien. Ook kleine(re) namen als ...And You Will Know Us By The Trail Of Dead, Art Brut, Biffy Clyro, Bromheads Jacket, Gogol Bordello, The Sounds en Peeping Tom slaan dit jaar het Lowlands Festival over. Het grootste verschil zit hem echter in de harde bands die Pukkelpop wél boekt: The End, Fear Before The March Of Flames, From Autumn To Ashes, The Black Dahlia Murder, Ignite en Madball. Ook zijn het Belgische Zita Swoon en Triggerfinger en de Nederlandse bands Within Temptation en Peter Pan Speedrock hier wel te bekijken.

Hier vind je het volledige overzicht van alle Pukkelpop 2007 namen.

Klik hier voor onze Pukkelpop 2006 recensie



Niet op Pukkelpop, wél op Lowlands:



Naast veel Nederlandse bands als Aux Raus, Malkovich, C-Mon & Kypski, De Heideroosjes en After Forever zijn er ook veel grote namen die het Pukkelpop Festival mist. Zo kun je in Biddinghuizen ook kijken naar: Interpol, Motörhead, Pendulum, Lily Allen [foto], Air Traffic, The Answer, Jimmy Eat World, The Killers, Damien Rice, Saybia, Mika en Welle:Erdball!

Klik hier voor onze Lowlands 2006 recensie

Hier vind je het volledige overzicht van alle Lowlands 2007 namen.


Op Festivalinfo kiezen veruit de meeste mensen voor Lowlands. Maar liefst 1064 leden hebben op dit moment aangegeven naar Lowlands te gaan. Pukkelpop is ook populair. Er staan daar 228 Agendainfo leden op de wei. Heb jij nog niet in je Agendainfo staan dat je op een van deze festivals aanwezig bent? Zet het snel in je Agendainfo! Ingelogd met je Agendainfo kan je aan de rechterkant van de Lowlands of Pukkelpop pagina aangeven dat je naar het betreffende festival gaat. Nog geen Agendainfo? Registreren kan hier

Waar je ook heen gaat, wij van Festivalinfo wensen je heel veel plezier! Hopelijk wordt het een stuk mooier weer dan vorig jaar!

De verslagen van zowel Pukkelpop als Lowlands 2007 lees je natuurlijk op Festivalinfo.nl!



Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Amsterdam Dance Event7

GROOVE ARMADA EN ROISIN MURPHY NAAR HMH VOOR ADEIn het kader van het Amsterdam Dance Event komen Groove Armada en Roisin...

ticketservice_news.jpg47

VERBOD OP INTERNETHANDEL CONCERTKAARTEN IN DE MAAK Het op internet doorverkopen van concertkaartjes moet aan banden worden...

REACTIES

Avatar ondergetekende
di 07 aug 2007 17:36

ondergetekende Niet op Pukkelpop, wél op Lowlands: The Good, the Bad and the Queen. :D

 1
Avatar eisenherz
di 07 aug 2007 17:37

eisenherz Nu wil ik naar beiden :(!

Gemeenerds.

 -1
geen avatar
di 07 aug 2007 17:38

kempie Het is een aantal jaar geleden dat ik naar PP ben geweest en daarna elk jaar naar LL.

En naar mijn mening heeft LL nog 1 andere grote pre. Dat zijn de veel betere voorzieningen. Zoals schonere toiletten en wasbakken op elke camping.

Bovendien was het toen met PP erg slecht weer en dan is het met 2 openlucht podia en geen verharde paden op het hele terein gelijk een modderpoel en dat was veel erger dan bijvoorbeeld vorig jaar op de laatste dag LL. Dan zijn die wasbakken op camping drie ook gelijk erg welkom.

 1
Avatar Kyran
di 07 aug 2007 17:39

Kyran uhm, is deze vergelijking niet wat laat?? nu je geen kaartjes meer kunt kopen voor lowlands, hij/zij die nu nog zou twijffelen heeft niks aan deze mooie vergelijking!

 -2
Avatar progsymphorocker
di 07 aug 2007 17:40

progsymphoro.. als je nog aan kaartjes wil komen lukt dat heus wel hoor. tis mij ook nog gewoon gelukt

 2
Avatar Marz667
di 07 aug 2007 17:41

marz667 Kyran schreef:
uhm, is deze vergelijking niet wat laat?? nu je geen kaartjes meer kunt kopen voor lowlands, hij/zij die nu nog zou twijffelen heeft niks aan deze mooie vergelijking!

Je kunt altijd nog een Lowlands kaartje kopen voor twee keer de prijs.. Sites zat volgens het vorige nieuwsbericht ;)

 -2
geen avatar
di 07 aug 2007 17:57

GuppieBIER Lowlands heeft super voorzieningen, Pukkelpop weet ik niet, maar ben al 4 jaar dik tevreden over Lowlands, dus helaas voor Belgie

 0
Avatar Jacqimo
di 07 aug 2007 17:59

Jacqimo ik vind pukkelpop beter :]
ookal heeft lowlands ook een super line up
maar na deze namen (The End, Fear Before The March Of Flames, From Autumn To Ashes, The Black Dahlia Murder, Ignite en Madball.) vind ik pukkelpop mss wel ietsjes beter.

 0
Avatar Kolle
di 07 aug 2007 18:10

Kolle Jullie onwetende zieltjes.. Je gaat niet naar een festival om de namen, maar om het festival, de sfeer, de mensen enz..

 -2
Avatar Stofje
di 07 aug 2007 18:12

Stofje Dat weten die 'onwetende zieltjes' ook wel, maar het is toch gewoon leuk om de line-ups van beide festivals te vergelijken. Ik ga naar geen van beiden, maar ik zou voor Pukkelpop gaan. Lowlands pretendeert in mijn ogen namelijk nogal dat ze 'oh zo bijzonder' zijn, beetje irritant. Maar goed, da's dus persoonlijk :-).

 -1
Avatar Paddo
di 07 aug 2007 18:22

Paddo @ Kolle. Je gaat ook naar een Festival om de namen. Als elk festival de zelfde sfeer heeft in jouw ogen dan zou ik naar een gratis festival gaan en niet naar Pukkelpop. Was van het weekend op Nirwana, meest gezellige festival in Nederland imo...

 1
Avatar Lulu
di 07 aug 2007 19:05

Lulu Als je dan toch gaat vergelijken, moet je ook op alles eromheen letten, niet alleen de bands. Lowlands heeft idd minder grote namen als PP, maar is veel gezelliger. Dit komt door de bezoekers en alle aparte tentjes en versieringen die er op het terrein staan. Ook kan je je verdiepen in allerlei soorten kunst, (film, toneel enz) wat PP niet heeft! En de voorzieningen (wc, douche) zijn vele malen beter! ;-)

 2
Avatar Marz667
di 07 aug 2007 19:34

Marz667 Lulu schreef:
Ook kan je je verdiepen in allerlei soorten kunst, (film, toneel enz) wat PP niet heeft!

PP heeft dit jaar voor het eerst ook toneel :), maar ik snap je punt wel. Maar geef eerlijk toe, ga jij daar ooit heen dan? Ikzelf ga liever een bandje kijken dan bijvoorbeeld een film die ik ook wel kan huren wanneer ik dat zou willen..

 0
Avatar Kyran
di 07 aug 2007 19:48

Kyran marz667, ik zal ook niet snel naar een film of theater gaan op lowlands, maar als ik langsloop, zitten/staan er wel altijd mensen, dus er is genoeg animo voor

 0
Avatar Liss
di 07 aug 2007 19:52

Liss De voorzienigen zijn op ll inderdaad een stuk beter. Die wc's op pukkelpop waren echt heel smerig vorig jaar

 0
Avatar tbeest
di 07 aug 2007 20:22

tbeest Peeping Tom staat op Pukkelpop? Ow dat is jammer. Mike Patton heeft ooit (2001?) afgezegd voor Lowlands met Tomahawk dus ik had 'm daar wel eens verwacht. (hier spreekt een fan... die desondanks toch naar LL gaat vanwege de goede sfeer en toffe bands ;-)

 0
Avatar ikki
di 07 aug 2007 20:24

ikki pukkelpop heeft de beter namen maar lowlands blijft lowlands en na 9 jaar LL ga ik niet veranderen. Al vind ik het dit jaar een beetje braaf geprogrammeert. En na Dour heb ik het wel ff gehad met belgie .
Toch meer hardcore en metal op LL had leuk geweest.

 0
Avatar E-Clect-Eddy
di 07 aug 2007 20:28

E-Clect-Eddy Mike Patton's Peeping Tom hebeen onlangs hun hele tour afgeblazen, ze komen ook niet naar de Paradiso. Zou me verbazen als ze wel op PP staan. Maar dan nog is PP een onwijs festival, dit wordt mijn derde achtereenvolgende jaar. Dit keer alle 3 de dagen. Jammer dat Interpol er niet staat :(

 0
Avatar Gazzo
di 07 aug 2007 20:42

Gazzo Marz667 schreef:
Lulu schreef:
Ook kan je je verdiepen in allerlei soorten kunst, (film, toneel enz) wat PP niet heeft!

PP heeft dit jaar voor het eerst ook toneel :), maar ik snap je punt wel. Maar geef eerlijk toe, ga jij daar ooit heen dan? Ikzelf ga liever een bandje kijken dan bijvoorbeeld een film die ik ook wel kan huren wanneer ik dat zou willen..

marcel schatje, geen toneel, maar wel standup comedy.

Maar ja ,jij bent al ge geconverteerd tot een Pukkelpopganger, dus bij jou moet ik geen moeite meer doen

voor de rest

PUKKELPOP

 0
geen avatar
di 07 aug 2007 20:49

Tragedy Ik snap niet dat mensen uberhaupt twijfelen tussen lowlands op pukkelpop. Pukkelpop lijkt me duidelijk, had alleen graag Lilly Allen en Jimmy Eat World daar gezien maar ze winnen t nog

 -1
Avatar Musiquefreak
di 07 aug 2007 21:23

Musiquefreak Whoehoehoe.

LOWLANDSSS <3

 -1
Avatar Marlous_marlous
di 07 aug 2007 22:09

Marlous_marl.. looowlands.. Lo-Lo-Lo-Lo loowlands! :)

 -2
Avatar mtje
di 07 aug 2007 22:29

mtje Ik baal alleen heeeeeeeel erg van het feit dat The academy is... wel op pukkelpop komt, en niet op lowlands. Maar ach, komen hopenlijk ooit in Nederland.
Verder kies ik voor Lowlands, die sfeer daar is gewoon zó goed, dat ik nieteens de behoefte heb om naar Pukkelpop te gaan, want ik ben 100% tevreden met Lowlands dus waarom dan iets anders proberen? ;)

 0
geen avatar
wo 08 aug 2007 00:03

kutchris al spelen de Spice Girls, the Backstreetboys en Take That op Lowlands.. its all about comming home!

 -1
Avatar SickBitch
wo 08 aug 2007 00:27

SickBitch smashing pumpkins wel op pukkelpop :( nu moet k huilen ;(

 0
Avatar BasP
wo 08 aug 2007 00:29

Wrong Pukkelpop heeft duidelijk betere namen. Lowlands kost me echter niets dit jaar dus dan is de keus vrij eenvoudig. :)

 0
Avatar wastedrobin
wo 08 aug 2007 00:37

wastedrobin Pukkelpop!!! als dat ticketservice punt in Uden eens gerepareerd wordt (beide (free recordshop en postkantoor problemen met de machine.. =/)

 0
Avatar Lulu
wo 08 aug 2007 07:30

Lulu Lulu schreef:
Als je dan toch gaat vergelijken, moet je ook op alles eromheen letten, niet alleen de bands. Lowlands heeft idd minder grote namen als PP, maar is veel gezelliger. Dit komt door de bezoekers en alle aparte tentjes en versieringen die er op het terrein staan. Ook kan je je verdiepen in allerlei soorten kunst, (film, toneel enz) wat PP niet heeft! En de voorzieningen (wc, douche) zijn vele malen beter! ;-)


Vergeet ik zomaar de krant die elke dag gratis op de campings wordt uitgedeeld!

 0
Avatar Yurodivyi
wo 08 aug 2007 10:09

Yurodivyi E-Clect-Eddy schreef:
Mike Patton's Peeping Tom hebeen onlangs hun hele tour afgeblazen, ze komen ook niet naar de Paradiso. Zou me verbazen als ze wel op PP staan. Maar dan nog is PP een onwijs festival, dit wordt mijn derde achtereenvolgende jaar. Dit keer alle 3 de dagen. Jammer dat Interpol er niet staat :(


Peeping Tom heeft dus idd de hele tour afgeblazen en staat daarbij ook niet op Pukkelpop! Ben zelf nog nooit op Pukkelpop geweest, maar Lowlands blijft het mooiste festival op Aarde.

 0
Avatar lievalerie
wo 08 aug 2007 11:08

lievalerie Ik ga vant jaar naar Pukkelpop want Lowlands deed niet aan dagkaarten. Als je iets krapper zit qua dagen is die keus ook makkelijk;p

 -1
Avatar niesl2
wo 08 aug 2007 11:28

niesl2 Het Pukkelpop programma bevalt me eigenlijk beter, maar toch gewoon naar Lowlands. Heb er zin in!

 0
Avatar Guzman
wo 08 aug 2007 11:46

Guzman Plus 44 , wel op pukkelpop. dat is voor mij al n rede om wel naar pukkelpop te gaan, en geen lowlands

 -1
Avatar Megalomaniac
wo 08 aug 2007 12:27

Megalomaniac Tja Plus 44 :( fuck, wel op pukkelpop, maarja ie komen nog wel een keer, ik gaat lowlands gewoon omdat ik met zo veeeel mensen ga en dat het dan gewoon super moet geaan worden:D, 3e keer dit jaar

 0
Avatar Laer
wo 08 aug 2007 12:29

Laer +44 gaat niet door!!!!
Hebben hun hele europese tour gecancelled.

 0
Avatar jos_theboss22
wo 08 aug 2007 13:03

jos_theboss22 dit jaar op geen van beide aanwezig.

 -2
Avatar Marz667
wo 08 aug 2007 14:15

Marz667 Laer schreef:
+44 gaat niet door!!!!
Hebben hun hele europese tour gecancelled.

Dat zuigt echt hard dan, toch wel één van de grote(re) namen van Pukkelpop..

 0
Avatar Paddo
wo 08 aug 2007 15:00

Paddo Marz667 schreef:
Laer schreef:
+44 gaat niet door!!!!
Hebben hun hele europese tour gecancelled.

Dat zuigt echt hard dan, toch wel één van de grote(re) namen van Pukkelpop..

Idd ! Hopen op een waardige vervanger

 0
Avatar iezZ
wo 08 aug 2007 15:33

iezZ Ik ga naar geen van beide, maar ik zou Pukkelpop kiezen, veel leuere namen vind ik.

 -1
Avatar Z-Boy
wo 08 aug 2007 16:47

Z-Boy jah lachuh man pukkelpop met z'n allen om 1 uur naar bed om dat er niks meer te doen is!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

 0
Avatar Z-Boy
wo 08 aug 2007 16:49

Z-Boy enne niet te vergeten voor vegetariers kun je het schudden als je iets anders dan pannekoek of frite in 4 vdagen ttijd wil eten

 0
Avatar Megalomaniac
wo 08 aug 2007 17:02

Megalomaniac Paddo schreef:
Marz667 schreef:
Laer schreef:
+44 gaat niet door!!!!
Hebben hun hele europese tour gecancelled.

Dat zuigt echt hard dan, toch wel één van de grote(re) namen van Pukkelpop..

Idd ! Hopen op een waardige vervanger

Laten we hopen al komne ze terug voor hervatting van de tour dat ze Nederland dan ook nog even mee pikken :D, ik ging toch al naar lowlands dus voorlopig daar nog niks gecancelled volgens mij =)

 0
Avatar Laer
wo 08 aug 2007 17:12

Laer Z-Boy schreef:
jah lachuh man pukkelpop met z'n allen om 1 uur naar bed om dat er niks meer te doen is!!!!!!!!!!!!!!!!!!1


Uhm, nee hoor.

 0
Avatar Marz667
wo 08 aug 2007 17:33

Marz667 Z-Boy schreef:
enne niet te vergeten voor vegetariers kun je het schudden als je iets anders dan pannekoek of frite in 4 vdagen ttijd wil eten

Ik ga gewoon vega eten bij de tent iig :)

 0
Avatar Gazzo
wo 08 aug 2007 22:03

Gazzo Marz667 schreef:
Laer schreef:
+44 gaat niet door!!!!
Hebben hun hele europese tour gecancelled.

Dat zuigt echt hard dan, toch wel één van de grote(re) namen van Pukkelpop..

nu hopelijk een coole band in de marquee

 0
Avatar lammsu
wo 08 aug 2007 22:32

lammsu niet op lowlands en op pukkelpop

Lammsu :(

 -1
Avatar lammsu
wo 08 aug 2007 22:43

lammsu helaas

 0
Avatar Marz667
wo 08 aug 2007 23:09

Marz667 lammsu schreef:
niet op lowlands en op pukkelpop

Lammsu :(

Ja, lol, zo ken ik er ook nog wel een paar: niet op Lowlands en Pukkelpop, Rage Against The Machine..

 0
Avatar Gazzo
wo 08 aug 2007 23:44

Gazzo Z-Boy schreef:
jah lachuh man pukkelpop met z'n allen om 1 uur naar bed om dat er niks meer te doen is!!!!!!!!!!!!!!!!!!1


alle dj's draaien tot 3u.
en er zijn 2 vegetarische eetstanden
een tacostand met veggie food
veggie bami
3soepstanden

...

 1
Avatar Murdah
wo 08 aug 2007 23:54

Murdah Pukkelpop is tha bom!
wel jammer dat maroon 5 niet komt:( majah

 1
Avatar sqoppu
do 09 aug 2007 02:09

sqoppu ja idd die vergelijking is trouwens echt laat, maargoed ik wou tog al naar PP.. en dat vegetarische shit vlak bij t terein is een supermarkt ga je daar tog halen neem je gasstelleke mee.. kga ook echt nie al mn eten op PP zelf kopen das echt kk duur.. PP is (indd) tha bomb dickie!!

 0
Avatar ehvdegekste
do 09 aug 2007 09:29

ehvdegekste Geen campers toegelaten, dat is voor mij (helaas) de enige reden om al zo'n 5 jaar niet meer op PP te komen... maar LL is ook wel leuk ;)

 0
Avatar ehvdegekste
do 09 aug 2007 09:36

ehvdegekste Geen campers toegelaten, dat is voor mij (helaas) de enige reden om al zo'n 5 jaar niet meer op PP te komen... maar LL is ook wel leuk ;)

 0
Avatar Marz667
do 09 aug 2007 10:04

Marz667 sqoppu schreef:
kga ook echt nie al mn eten op PP zelf kopen das echt kk duur..

|m|

 0
Avatar roodbootje
do 09 aug 2007 10:56

roodbootje Zeker Lowlands.. niet alleen voor de namen, maar ook omdat Lowlands meer is dan alleen de namen. Lowlands is beter georganiseert zo hoor ik vaak. Verder vind ik het ook wel leuk wat Nederlands te supporten na mijn dit jaar al 2 festivals in België! =P

 1
Avatar Huxley
do 09 aug 2007 11:42

Huxley Z-Boy schreef:
jah lachuh man pukkelpop met z'n allen om 1 uur naar bed om dat er niks meer te doen is!!!!!!!!!!!!!!!!!!1


hahaha owned! :D

 0
Avatar Souline
do 09 aug 2007 12:02

Souline ik ga naar lowlands, maar wil naar pukkelpop :o

 0
Avatar Laer
do 09 aug 2007 13:00

Laer Ik heb zin in Pukkelpop!
Hopen dat het weer wel een stuk beter is als nu, want dit is bagger.
Nog 6 daagjes!

 -1
Avatar Z-Boy
do 09 aug 2007 14:16

Z-Boy Gazzo schreef:
Z-Boy schreef:
jah lachuh man pukkelpop met z'n allen om 1 uur naar bed om dat er niks meer te doen is!!!!!!!!!!!!!!!!!!1


alle dj's draaien tot 3u.
en er zijn 2 vegetarische eetstanden
een tacostand met veggie food
veggie bami
3soepstanden

...

ow dan is er wel flink wat veranderd zinds vorige keer dat ik er was, toen was er haast niks te vreten en de eind DJ bij de camping draaide muziek waarbij je voor bij de boxen lekker kon ouwehoeren als je begrijpt wat ik bedoel. Maar je ze proberen natuurlijk steeds meer op lowlands te lijken, zeker nu met theater er in een keer ook bij dit jaar.

 0
Avatar Gazzo
do 09 aug 2007 21:17

Gazzo Denk dat LL eerder op PP wil trekken hoor, Pukkelpop is dan ook zo'n 15jaar ouder dan z'n nederlandse evenknie.

En al dei shit van mensen hier over betere organistie; op LL is er minder aandacht voor muziek; en dan is het makkelijker dat te regelen.


Maar qua organisatie, dit jaar kan je je inschruiven op een SMS systeem op Pukkelpop waarbij je een sms krijgt over alel programmawijzigingen en andere dingen.

etc etc etc. Mensen die commentaar hebben over Pukkelpop moeten maar eens een jaar komen en dan zeuren.

 -1
Avatar Z-Boy
vr 10 aug 2007 12:12

Z-Boy Nou ik denk dat Lowlands juist wel heel veel aandacht besteed aan de muziek,maar LOwlands richt zich ook heel erg op bandjes die nog niet zo heel erg bekend zijn, maar wel heel erg goed dat vergt dus het nodige speurwerk dus dat vind ik beetje jammer dat je dat over LL zegt. Enne over die smsjes van je ik heb het programma, timetable, biografieeen en programmawijzigingen allemaal in de vorm van een gratis te downloaden programmatje op me gsm staan, nou jij! Enne ben wel op PP geweest vond het maar suf, zeker in vergelijking met LL

 0
Avatar Gazzo
vr 10 aug 2007 19:14

Gazzo dat programmatje is vooraf geschreven en houd dus bijgevolg geen rekening met wijzigingen. maarja ,ieder z'n ding natuurlijk, maar mensen hier hebben gewoon commentaar op Pkkelpop, terwijl ze alleen nog mara dingen erover gehoord hebben, ik ga al 16jaar naar Pukkelpop ,en niets ,maar ook niets kan dit festival kloppen.

 0
Avatar thedudey
vr 10 aug 2007 19:20

thedudey vraagje he...nja eerder een opmerking
de kaiser chiefs staan ook gewoon op Lowlands hoor..

 0
Avatar Jinster
za 11 aug 2007 10:54

Jinster Ik ga naar PP. De groepen die naar LL komen en die ik wil zien heb ik al gezien op Werchter dees jaar ^^ Geen dilemma voor mij gelukkig. Mss volgend jaar LL, maar NU the final countdown voor PP :D

 0
geen avatar
za 11 aug 2007 20:27

slimskater ik woon 20 km van pukkelpop 15 min dus maar als ik vertrek naar lowlands dan is dat 30 min rijde dus kies ik voor pukkelpop omdat het kortbij is ;o))) al die zever over waar naar toe gaan elk festival heeft zo zijn voor en nadelen wrom discussies over make als je eigenlijk al meestal een keuze hebt gemaakt,?? mja mss volgend jaar naar LL :-D nog nooit geweest en meestal zijn het toch bijna dezelfde name dus :-) who will escort me to LL next year ah en park midden limburg roelz :-) grzzz

 0
geen avatar
za 11 aug 2007 20:33

slimskater ah en btw pukkelpop plays it clean ;o)))

 1
geen avatar
za 11 aug 2007 20:39

slimskater geef nu toe iggy and the stooges en smashing pumpkins kdenk dat lowlands dit jaar weer de duime moet leggen voor pukkelpop

 1
geen avatar
za 11 aug 2007 20:47

slimskater geef nu toe iggy and the stooges en smashing pumpkins kdenk dat lowlands dit jaar weer de duime moet leggen voor pukkelpop

 1
geen avatar
ma 13 aug 2007 18:04

matke57 pukkelpop: groove armada , boys noize , digitalism , trentemoller , armand van helden, felix da housecat , justice en goose

 0
Avatar xxsph
wo 15 aug 2007 15:16

xxsph Hmm ik ga voor Pukkelpop,En ookal gaat ongeveer de helft van mijn vriendenkring naar Lowlands, ga ik met een vriendin naar Pukkel. Geweldig!!

 0
Avatar Jorine
wo 15 aug 2007 23:33

Jorine Ik ga voor lowlands.. wordt mn 5e jaar dit jaar... maar ik vind festivalseigenlijk altijd wel leuk haha

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.