TivoliVredenburg opent deuren tijdens De Langste Nachten

De langste nachten
TivoliVredenburg opent deuren tijdens De Langste Nachten
Door RonjaTuinder op 04 november 2016 - 10:52 1 In december is het zover, De Langste Nachten in TivoliVredenburg. Twee weken lang zullen de deuren s'avonds open gaan voor verschillende concerten, talks, workshops en nog veel meer. Ook zal TivoliVredenburg de thuishaven zijn voor onder andere 3voor12 Song v/h Jaar, het Weihnachts-Oratorium, My First Festival, het Singlefeestje Kerstfestival en de Rabo Open Winter Stage.

Tussen 15 en 30 december gooit TivoliVredenburg haar deuren open voor De Langste Nachten. Veel van de evenementen zijn gratis. Er zijn ook Wonka-tickets te koop die toegang geven voor een volledige Langste Nacht.

De komende weken wordt er steeds meer bekend gemaakt over het programma. Informatie over de evenementen en Wonka-tickets zijn te vinden op de website van het poppodium.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



rock werchter 20163

SYSTEM OF A DOWN TWEEDE NAAM ROCK WERCHTERHet is weer vrijdag, dus Rock Werchter heeft goed nieuws voor je. Vorige week...

Download Festival

EERSTE NAMEN VOOR DOWNLOAD FESTIVAL UK (O.A. SYSTEM... Voor de Britse versie van het Download Festival zijn de eerste namen bekend...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.