Straatfestival Ovezande en Klomppop worden gecombineerd tot Klomppop Festivalweekend

Klomppop news_groot
Straatfestival Ovezande en Klomppop worden gecombineerd tot Klomppop Festivalweekend
Door Cartman91 op 15 november 2016 - 11:37 1 De Ovezandse festivals Straatfestival en Klomppop gaan vanaf komend jaar een combinatie aan tot één festival, genaamd Klomppop Festivalweekend.

Het festival begint op vrijdagavond met onder meer de finale van talentenjacht 'Spectra'. Zaterdag is de Klomppopdag met veel ruimte voor pop, rock en hiphop en op de zondag vindt het Straatfestival plaats met wederom muziek en vermaak voor de hele familie.

Reden voor deze samenvoeging van de twee festivals is om te kunnen presenteren als één evenement met een duidelijk profiel. Het dubbelfestival zal tijdens het hemelvaartweekend plaatsvinden (van 26 t/m 28 mei).

Omdat Klomppop laagdrempelig wil blijven is de prijs in de voorverkoop voor een passe-partout voor drie dagen vastgesteld op 25 euro. De voorverkoop van weekend- en dagkaarten start in december. Dan zullen ook de eerste namen voor de zaterdag worden bekend gemaakt.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



eurosonicnoorderslagnews.jpg

88 NIEUWE NAMEN VOOR EUROSONIC NOORDERSLAG (O.A....Zojuist heeft de organisatie van Eurosonic Noorderslag maar liefst 88 nieuwe...

Patronaat

ROOTS OF HEAVEN FESTIVAL NA 10 JAAR TERUG IN... Na 10 jaar stilte keert Roots of Heaven Festival terug naar Patronaat...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.