Scumbash kondigt nieuwe editie en eerste namen aan (o.a. Fleddy Melculy en Kadavar)

Kadavar
Scumbash kondigt nieuwe editie en eerste namen aan (o.a. Fleddy Melculy en Kadavar)
Door RonjaTuinder op 16 november 2016 - 12:27 1 Het rock-'n-roll festival Scumbash krijgt ook een vierde editie, en de eerste zes namen zijn aangekondigd. Kadavar (foto), Legion of the Damned, Batmobile, Backfire, Death Alley en Fleddy Melculy komen spelen op het Rotterdamse festival.

Het Scumbash festival is in 2013 opgericht door de mannen van het bekende Rotterdamse Schorem, die een avond vol punkrock, hardcore en hardrock wilden organiseren.

Het festival gaat plaatsvinden op 4 maart in de RDM Onderzeebootloods Rotterdam. Early bird tickets voor Scumbash kosten €39 en er zijn ook speciale kniptickets beschikbaar waarmee je op het festival een knipbeurt krijgt van Schorem, deze kosten €30. Tickets zijn vanaf 19 november te koop op deze website.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Motel Mozaique 2016

MOTEL MOZAÏQUE START KAARTVERKOOP MET EARLY-BIRD ACTIEHet Rotterdamse festival Motel Mozaïque kent aankomend voorjaar zijn 17e...

rock werchter 20165

FOO FIGHTERS OFFICIEEL BEVESTIGD OP ROCK WERCHTER 2017 Foo Fighters is zojuist officieel bevestigd voor de aankomende editie van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.