Tiende editie van Strandfestival ZAND maakt eerste namen bekend (o.a. Kensington)

Kensington
Tiende editie van Strandfestival ZAND maakt eerste namen bekend (o.a. Kensington)
Door ThomasS op 17 november 2016 - 11:03 1 Vandaag zijn de eerste namen bekend gemaakt voor de tiende editie van Strandfestival ZAND. Op zaterdag 19 augustus zullen onder meer Kensington en Miss Montreal te zien zijn op het strand van Almere. Het evenement viert het jubileum met 10 artiesten en een extra lange festivaldag die voor de gelegenheid al om 10 uur zal beginnen.

De presentatie is net zoals andere jaren in handen van Jeroen van Koningsbrugge en Lieke van Lexmond, er worden 25.000 bezoekers verwacht.

Strandfestival ZAND is één van de eerste festivals die de komst van Kensington tijdens het festivalseizoen van 2017 kan aankondigen. Na de release van het nieuwe album ‘Control’ en de drie uitverkochte shows in de Ziggo Dome zal de populaire rockband voor de tweede keer Almere aandoen. Graag geziene gast Miss Montreal maakt voor de derde keer haar opwachting.

Afgelopen donderdag startte voor de fans van het eerste uur de Vroege Vogel Voorverkoop. Voor het eerst werden alle 5.000 beschikbare kaarten binnen 48 uur verkocht, waarna aansluitend de reguliere voorverkoop van start ging.

Presentator Jeroen van Koningsbrugge blikt vast vooruit: “De 10e editie van het festival gaat groots gevierd worden, want we zijn met het team natuurlijk ontzettend jarig en trots en dat willen we graag met onze bezoekers delen. De extra lange festivaldag met meer artiesten dan ooit zijn natuurlijk de basisingrediënten, maar ik weet wat we nog meer gaan doen en kijk dan ook enorm uit naar deze bijzondere feestelijke editie”.

Kaarten: vanaf € 29,50 excl. servicekosten.

Strandfestival ZAND wordt sinds 2008 georganiseerd op het strand van Almere. Kaarten voor het festival zijn verkrijgbaar via de website: www.strandfestivalzand.nl. Ook kunnen fysieke kaarten worden gekocht bij een van de Primera vestigingen.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefConcert at SEA

ONDER MEER RACOON EN KENSINGTON NAAR CONCERT AT SEA... Kensington, Racoon en Broederliefde zullen volgend jaar op Concert at SEA...

Motel Mozaique 2016

MOTEL MOZAÏQUE START KAARTVERKOOP MET EARLY-BIRD ACTIE Het Rotterdamse festival Motel Mozaïque kent aankomend voorjaar zijn 17e...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.