Arcade Fire nieuwste toevoeging Rock Werchter

Arcade Fire
Arcade Fire nieuwste toevoeging Rock Werchter
Door Cartman91 op 18 november 2016 - 16:03 1 Het Belgische festival had eerder Foo Fighters, Linkin Park, Radiohead en System of A Down bevestigd. Maar nu heeft Rock Werchter ook Arcade Fire weten te strikken. De band zal op de eerste festivaldag (donderdag) spelen.

Arcade Fire werd onlangs ook bevestigd als headliner voor het Best Kept Secret Festival in Hilvarenbeek (16 t/m 18 juni). In 2017 moet er een nieuw album van de band uitkomen.

Combitickets voor Rock Werchter kosten dit jaar weer 236 euro en ook de prijs van de dagtickets is onveranderd: 100 euro. De voorverkoop gaat morgen (19 november) om 10 uur van start via Ticketmaster.

Rock Werchter vindt plaats van 29 juni t/m 2 juli. Op onze Rock Werchter festivalpagina, houden we je vanzelfsprekend op de hoogte van alle bevestigingen.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



awakeningsnewss

AWAKENINGS VIERT 20-JARIG BESTAAN MET EERSTE...Het bekende technofeest Awakenings viert komend jaar het 20-jarig bestaan in...

Modeselektor

BLOCKBEATZ PRESENTEERT MODESELEKTOR BIJ ROTTERDAM... Blockbeatz keert na 8 jaar terug met een nieuw evenement. Blockbeatz heeft...

REACTIES

Avatar metalupyourass
vr 18 nov 2016 17:56

metalupyourass Toffe band. Maar zal nog wel een grote naam bij komen zeker?

 0
Avatar Niek86
za 19 nov 2016 14:58

Niek86 Er komen nog heel veel grote namen bij. Werchter heeft bijna alleen grote namen ;) Of bedoel je een grote afsluiter?

 0
Avatar metalupyourass
za 19 nov 2016 15:44

metalupyourass Een soort van co-headliner, Kings of Leon er voor of er na en een dansafsluiter.
Enkel Arcade Fire als topnaam gaat een donderdag niet doen uitverkopen denk ik.

 0
Avatar graspop20
za 19 nov 2016 16:23

graspop20 Ik denk niet dat er nog een headliner komt. Linkin Park en Systemen of a Down staan al samen op een dag. Daar moet je flink voor in de buidel tasten. SOAD, Linkin Park, Foofighters en Radiohead zorgen er denk ik voor dat Arcadefire headliner wordt..om de kosten te compenseren

 0
Avatar triggerlex
za 19 nov 2016 19:45

triggerlex Komt sowieso wel een Headliner voor de donderdag bij, arcade fire is simpelweg niet groot genoeg om een headliner spot op RW in te vullen.
Ik denk in de richting van Green Day.

 0
Avatar Largegnolls
zo 20 nov 2016 13:16

Largegnolls Vorig jaar was Florence + the Machine de algehele afsluiter ... dan kan Arcade Fire toch wel donderdagafsluiter zijn?? Volgens mij is dit best wel een grote naam hoor ... en als je de andere namen al ziet ... Ik zou niet al te grote verwachtingen hebben.

 0
geen avatar
ma 21 nov 2016 13:43

kempie Jammer als er geen andere headliners zijn anders had ik m'n weekend ticket al gekocht. Had nog gehoopt of Pearl Jam en anders Greenday dan had ik al wel een ticket moeten kopen. Nu maar hopen op veel goede kleine name en middel grote namen. Prophets of rage en the national zouden al een stap in the goede richting zijn. Jimmy eat world en Rancid staan ook wel hoog op het verlanglijstje. Drie van deze bands zijn al op veel fesitvals geboekt dus duimen maar.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.