Mañana Mañana zoekt nieuwe festivallocatie

Mañana Mañana 2013
Mañana Mañana zoekt nieuwe festivallocatie
Door Cartman91 op 25 november 2016 - 14:29 1 Het Mañana Mañana Festival (15 t/m 18 juni) is op zoek naar een nieuwe locatie om het festival doorgang te kunnen laten geven. Tot afgelopen jaar vond het festival plaats op Landgoed Enghuizen te Hummelo.

Maar na overleg met grondeigenaar Graaf van Rechteren Limpurg is besloten om het festival voortaan op een andere locatie te laten plaatsvinden. Redenen hiervoor zijn het ongeschikte grondsoort (en de lange herstelperiode van de grond na het festival) en om logistieke redenen.

De festivalorganisatie is vervolgens druk aan het zoeken geweest, maar vooralsnog zonder succes. Hierdoor is de geplande voorverkoop van de tickets (die op 1 december van start zou gaan) tot nader order uitgesteld. Mocht er geen nieuwe locatie gevonden worden, dan wordt het festival vanzelfsprekend afgelast dit jaar.

Wel laat de organisatie weten open te staan voor suggesties. De voorkeur voor een locatie ligt in de Achterhoek en het liefst voor een lange termijn (dus niet alleen voor de komende editie). Mocht je een suggestie hebben voor een festivallocatie (in de Achterhoek), laat het dan hieronder in een reactie weten!

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



greenfield

GREENFIELD FESTIVAL MAAKT LIJST MET NAMEN BEKEND...Het Zwitserse Greenfield Festival heeft voor de komende editie een aardig...

Open'er Festival news

MAC MILLER EN MEER NAAR OPEN'ER FESTIVAL IN POLEN Het Poolse Open'er Festival heeft na Foo Fighters, Radiohead en Prophets of...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.