Mañana Mañana vindt nieuwe festivallocatie in Vorden

Mañana Mañana 2013
Mañana Mañana vindt nieuwe festivallocatie in Vorden
Door Cartman91 op 09 december 2016 - 13:18 1 Eerder liet de organisatie van Mañana Mañana nog weten op zoek te zijn naar een nieuwe locatie voor het festival. Inmiddels is die locatie gevonden: Kasteel Vorden (in de gemeente Bronckhorst, Gelderland) wordt de nieuwe festivallocatie.

Deze nieuwe locatie heeft in de directe omgeving veel groen, met bebossing en een vijver. Dit geeft de locatie sfeer, allemaal eigenschappen waar de organisatie naar op zoek was. Hiermee is het vergelijkbaar met de oude locatie, Landgoed Enghuizen in Hummelo waar de eerste 4 edities plaatsvonden.

Het festival zal van 15 t/m 18 juni op de nieuwe locatie, Kasteel Vorden, plaatsvinden. In de loop van januari zullen de eerste namen bekend worden gemaakt voor het festival.

De ticketverkoop voor het festival gaat op 15 december om 11 uur van start. Een dagkaart kost tot 1 januari 20 euro, daarna wordt die een tientje duurder. Een passe-partout kost je tot het nieuwe jaar 50 euro, daarna betaal je 25 euro meer (75 euro). Tickets zijn via deze website te verkrijgen.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



rock werchter 2016

IMAGINE DRAGONS NIEUWSTE TOEVOEGING ROCK WERCHTERHet is weer vrijdagmiddag 16:00 uur, dat kan maar één ding betekenen: Rock...

klomppop

KLOMPOP FESTIVALWEEKEND MAAKT EERSTE VIJF NAMEN BEKEND Klomppop Festivalweekend, een samenvoeging van Straatfestival Overzande en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.