Winnen: 2x2 kaarten voor Kraak & Smaak, StukTV en meer op Dr. Q's Winterlab

Kraak & Smaak met band
Winnen: 2x2 kaarten voor Kraak & Smaak, StukTV en meer op Dr. Q's Winterlab
Door sjoertb op 06 december 2016 - 15:28 1 Op het nieuwe festival Dr. Q's Winterlab zijn onder andere Kraak & Smaak (met volledige band), StukTV, Phoam, The Admiral en Convoy van de partij. Op een podium omringt door op muziek bewegende projecties en beeldschermen treden de artiesten op!

Het belevingsfestival draait om nieuwe ervaringen opdoen waarbij alle zintuigen worden aangepakt. Je kan er naast genieten van de optredens namelijk ook lasergamen, vreemde insecten eten, interactieve kunstinstallaties ondergaan en uit escaperooms ontsnappen.

Op zaterdag 17 december vindt het festival plaats in Cool in Heerhugowaard en jij kan er zomaar bij zijn. Festivalinfo mag namelijk 2x2 combikaarten weggeven voor Dr. Q's Winterlab!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je graag naar dit festival wilt. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Dr. Q's Winterlab'.

Deze actie loopt t/m 12 december.


Marilyn Manson foto

MARILYN MANSON EN EUROPE NAAR WACKEN OPEN AIR 2017De festivalorganisatie van Wacken heeft weer leuk nieuws: Marilyn Manson en...

Suikerrock

EERSTE NAAM SUIKERROCK 2017: ZUCCHERO Vorig jaar waren onder andere Balthazar, dEUS, Deep Purple en Marco Borsato...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.