Samenwerking Rijksmuseum en Zwarte Cross

Zwarte Cross Rijksmuseum
Samenwerking Rijksmuseum en Zwarte Cross
Door GraciaVisscher op 20 maart 2017 - 11:14 1 Kijken naar de internationale top van de motorcrosswereld en een cursus schilderen volgen? Dat kan deze zomer allebei op het festival de Zwarte Cross!

Het Rijksmuseum in Amsterdam en de Zwarte Cross kondigen vandaag de samenwerking onder de naam 'Dutch Masters' aan. De 411e verjaardag van een van de 'Dutch masters' van het museum, Rembrandt van Rijn, wordt op het festival gevierd met o.a. teken- en schildercursussen. Ook zullen schilderijen worden afgebeeld op de doeken langs de crossbaan.

De Zwarte Cross vindt plaats van 13 t/m 16 juli in Lichtenvoorde. O.a. Wolfmother, Racoon, Paceshifters en The Sore Losers staan op het programma. Op dit moment zijn er nog dagkaarten voor vrijdag beschikbaar.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Patronaat

MEATBODIES EN GIRL BAND AAN LINE-UP KLIKO FEST...De Amerikaanse band Meatbodies en de Ierse band Girl Band (foto) zijn de...

dutch valley

DUTCH VALLEY MAAKT BEGIN AAN LINE-UP (MET O.A.... Het festival Dutch Valley maakt vandaag een begin aan haar line-up door de...

REACTIES

Avatar RobZ
ma 20 mrt 2017 17:33

RobZ Wat een goed initiatief!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.