Doe Maar vervangt Marco Borsato tijdens Pop On Top in Valkenburg

Doe Maar
Doe Maar vervangt Marco Borsato tijdens Pop On Top in Valkenburg
Door ThomasS op 26 mei 2017 - 13:54 1 Het concert dat Marco Borsato tijdens het tweedaagse festival Pop On Top in Valkenburg aan de Geul zou geven, gaat wegens ziekte niet door. Marco Borsato heeft een fikse verkoudheid opgelopen die op zijn stem is geslagen. Er is hem dringend geadviseerd om vandaag en morgen niet te zingen.

Gelukkig is er op deze korte termijn toch nog een vervangende act gevonden. Doe Maar hoorde van de stemproblemen van de zanger. Vanwege hun vriendschappelijke band met Marco heeft Doe Maar daarom aangeboden om na hun optreden in Hellendoorn door te reizen en Marco Borsato te vervangen op het Pop On Top festival. “We waren er enorm trots op dat we onze bezoekers konden verblijden met een optreden van Marco, maar helaas is het niet anders,” zegt organisator Nol Friis. "Gelukkig hebben we een goede vervanger kunnen vinden".

Marco laat weten het echt enorm te betreuren dat hij zijn fans in Limburg moet teleurstellen maar zingen gaat hem morgen helaas echt niet lukken. Het is zeker dat Marco Borsato er op zaterdag wel bij is tijdens het Nirvana Live festival in Lierop.

Pop on Top festival
met o.a. Doe Maar, Diggy Dex, The Partysquad, Waylon, Racoon en vele anderen
Vrijdag 26 en zaterdag 27 mei 2017 | Valkenburg aan de Geul

Meer info over dit concert vind je op: www.popontop.nl

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefkissmyaff

GEORGE FITZGERALD (UK), SAN SODA, PIONAL (ES),... Absolutely Free Festival viert dit jaar op 4 en 5 augustus zijn 10e editie...

fortarocknieuwsklein1

FORTAROCK KEERT TERUG IN 2018 "Het zwaarste festival van het jaar in Nederland keert terug! In 2018 vindt...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.