Programma De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE! bekend

review: Chef'Special - 07/10 - Ziggo Dome
Programma De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE! bekend
Door ThomasS op 31 juli 2018 - 11:42 1 Chef'Special en BLØF reizen op zaterdag 15 september samen per helikopter kriskras door Nederland. De twee bands zijn aan elkaar gekoppeld voor Vliegende Vrienden, het eenmalige festival waarop de jubilea van De Vrienden van Amstel live! en The Flying Dutch worden gevierd.

Alle artiesten die naar de steden Zwolle, Eindhoven en Amsterdam vliegen, zijn aan een andere artiest gekoppeld. Zo delen Marco Borsato, Jeroen van Koningsbrugge en VanVelzen het podium en nemen André Hazes, Nick & Simon en Xander de Buisonjé samen plaats in een helikopter. Ook Diggy Dex, Maan en Kraantje Pappie vormen op 15 september een team van vliegende vrienden. Het festival koppelt ook een aantal "oude bekenden" weer aan elkaar. Zo trekken Anouk en Douwe Bob samen op.

Tevens krijgt de succesvolle samenwerking van Guus Meeuwis en Rowwen Hèze, die eerder samen optraden tijdens Groots met een Zachte G, een vervolg en Typhoon en DI-RECT staan weer samen op de planken, zoals ze al eerder deden tijdens De vrienden van Amstel live.

Afsluitende acts
Naast deze duo's maakte de organisatie maandag ook de afsluitende acts bekend. Het publiek in Amsterdam krijgt als laatste Borsato, Van Koningsbrugge en VanVelzen te zien. Typhoon speelt een thuiswedstrijd in Zwolle, en neemt DI-RECT mee. Ook Guus Meeuwis sluit af op bekend terrein, hij doet met Rowwen Hèze als laatste Eindhoven aan.

Voor tickets kun je hier terecht.

NS Zomertoer

REIS IN STIJL NAAR JE FESTIVAL: WIN 1E KLAS NS...Deze zomer kun je lekker voordelig reizen naar festivals met de trein. Met de...

Nirwana Tuinfeest 2018 news

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR NIRWANA TUINFEEST 2018 Het Nirwana Tuinfeest vindt dit jaar van 10 tot en met 12 augustus plaats...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.