Lowlands maakt comedy-programma bekend

Lowlands 2017
Lowlands maakt comedy-programma bekend
Door RobZ op 29 mei 2017 - 11:34 1 Van 18 t/m 20 augustus vindt oin Biddinghuizen de vijfentwintigste editie van “A Campingflight to Lowlands Paradise” plaats. Eerder bevestigde het festival al de komst van onder andere Mumford & Sons, The xx, Editors, alt-J, Bastille, Elbow, Flume, Halsey, Migos, Moderat, Solange en Iggy Pop. Vandaag wordt het comedy-programma uit de doeken gedaan.

Dit programma gaat plaatsvinden in theatertent Juliet. Voor stand-up comedy is Helga's aangewezen. In de Juliet komen spelen: Wim Helsen, Martijn Koning, Henry van Loon, Dolf Jansen, Rundfunk, Comedytrain, Herman in een Bakje Geitenkwark, De Partizanen en Maartje & Kine.

In de Helga's staan op het programma: Stefano Keizers, Alex Ploeg, Matroesjka, Berit Companjen, Tim Hartog, Kasper van der Laan, Rayen Panday, Jeroen Leenders, Pieter Verelst, Felix Heezemans en Kiki Schippers. Howard Komproe presenteert het stand-up comedy programma in de Helga's.

Hier vind je al onze Lowlands 2017 informatie. Er zijn nog tickets voor Lowlands 2017 te koop. Hier schaf je ze aan.


noorderzon 2013

ZES NIEUWE NAMEN VOOR NOORDERZON (O.A. KLANGSTOF EN...Het Noorderzon Performing Arts Festival in Groningen heeft vandaag zes...

Desertfest

DESERTFEST VOEGT SPIDERGAWD, STONED JESUS EN NOG... Het Antwerpse indoorfestival Desertfest heeft een viertal namen toegevoegd...

REACTIES

geen avatar
ma 29 mei 2017 14:36

eatsleeprave.. Dat valt een beetje tegen, wellicht al het $ al op aan nieuw design en terrein en tenten en bands? Komen er nog band namen, weet iemand dit?

 0
Avatar Pietsie
ma 29 mei 2017 16:02

Pietsie eatsleepraverepeat schreef:
Dat valt een beetje tegen, wellicht al het $ al op aan nieuw design en terrein en tenten en bands? Komen er nog band namen, weet iemand dit?
In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst, maar:
* Lowlands-pagina bevestigde artiesten 2014: 168 stuks.
* Lowlands-pagina bevestigde artiesten 2015: 185 stuks.
* Lowlands-pagina bevestigde artiesten 2016: 188 stuks.
* Lowlands-pagina bevestigde artiesten 2017: 120 stuks

Dus ik mag hopen dat er nog wat leuk wordt toegevoegd.

 1
geen avatar
wo 31 mei 2017 00:14

eatsleeprave.. Jij bent goed bij de les, en was vast beter in wiskunde dan ik. Ook zeer benieuwd of die talkshow er nog is, ik begon dat steeds leuker te vinden en steeds grappiger. Was altijd een zeer aangename afsluiter.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.