16 nieuwe namen voor Lowlands (o.a. Sean Paul)

Lowlands Sfeer
16 nieuwe namen voor Lowlands (o.a. Sean Paul)
Door sjoertb op 08 juni 2017 - 11:01 1 Sean Paul, A Blaze of Feather, Chronixx, The Veils, Tycho, X Ambassadors, Hurray For The Riff Raff, Janka Nabay & The Bubu Gang, Klyne, Mykki Blanco, Otzeki, Raye, Tank and The Bangas, The Talks en Tommy Cash zijn zojuist toegevoegd aan het programma van Lowlands dat dit jaar van 18 tot en met 20 augustus plaatsvindt.

Eerder konden we ons al verheugen op onder andere Editors, The XX, Mumford & Sons, Elbow, Bastille, Cypress Hill, London Grammar, Billy Talent, Iggy Pop en Alt-J.

Kaarten voor Lowlands 2017 koop je hier via Ticketmaster. Een ticket voor drie dagen Lowlandsplezier kost je 185 euro. Dit is inclusief 10 euro servicekosten. Er zijn ook campertickets a 69 euro en parkeertickets a 15 euro beschikbaar. 88% van de 55.000 beschikbare tickets is reeds verkocht.appelpopnieuws

APPELPOP STRIKT LA PEGATINA, RONNIE FLEX,...Appelpop heeft weer een programma-uitbreiding. Het festival kan nu ook in...

nieuws

RONNIE FLEX EN JOEY MONTANA HEADLINERS VOOR... Rotterdam Unlimited is een groot straatfestival en presenteert...

REACTIES

geen avatar
do 08 jun 2017 14:01

eatsleeprave.. Sean Paul de bibbert van ll. RIP ll.

 -1
Avatar jeroensiep
vr 09 jun 2017 16:54

jeroensiep eatsleepraverepeat schreef:
Sean Paul de bibbert van ll. RIP ll.
Wat een onzin, t' was hartstikke leuk op Pinkpop...in geen geval te vergelijken met Bieber

 0
geen avatar
vr 09 jun 2017 17:39

eatsleeprave.. Genoten van Bieber dan?

Sean Paul is net zo erg, kan er zelfs geen eens om lachen. Vind Frans Bauer al beter...

 -1
Avatar Pietsie
vr 09 jun 2017 23:07

Pietsie Blij met Tycho. Behalve The Veils en Sean Paul ken ik niets van dit lijstje. Maar eens ff luisteren.

 2
geen avatar
za 10 jun 2017 00:55

eatsleeprave.. Tycho was ook de enige die ik wel ok vind klinken, maar dat wordt wel erg magertjes, hopelijk wordt het droog, goed weer en ouderwets gezellig! Dat maakt een hoop goed! ;-)

 -1
Avatar jeroensiep
za 10 jun 2017 12:41

jeroensiep eatsleepraverepeat schreef:
Genoten van Bieber dan?

Sean Paul is net zo erg, kan er zelfs geen eens om lachen. Vind Frans Bauer al beter...
Nee, maar ja jouw mening is altijd al zuur en irrationeel geweest. De mensen gingen los bij Sean Paul, ik had het gezellig, niemand reageerde op Bieber...en dat was een afsluiter, maar Kings of Leon waren ook echt niet veel beter dit jaar...

 0
geen avatar
ma 12 jun 2017 00:53

eatsleeprave.. Aha is Sean Paul niet je smaak, of Justin Bieber, dan ben ik maar zuur! Waarom zegt niemand dat irl tegen mij dan?Only online...

Mij ontbeert het aan gezond verstand omdat ik jou Bieber en Sean Paul niet op die hoogte kan waarderen waar jij hen plaatst.

Heb jij niet bijzonder veel moeite met andere meningen? Los... Aha daar draait het om, niet om de kwaliteit van de muziek? Ok...Simplistisch figuur. Ja jij ging er heen, niet klagen dan he? Waarom ging je er trouwens heen dan?

 0
Avatar pijnacker
wo 21 jun 2017 20:43

pijnacker Sinds bekend werd dat Justin Bieber op Pinkpop zou komen heb jij het hier al maandenlang over Bieber. Een festival waar je niet geweest bent en een artiest waar je niet van houdt. Waarom heb je er dan zoveel aandacht voor ?

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.