So What's Next? voegt Nick Mulvey en Kovacs toe, laatstgenoemde cureert openingsavond

review: Appelpop 2015 - Vrijdag Kovacs
So What's Next? voegt Nick Mulvey en Kovacs toe, laatstgenoemde cureert openingsavond
Door Cartman91 op 05 juli 2017 - 13:19 1 Het Eindhovense indoorfestival So What's Next? heeft Nick Mulvey en Kovacs aan de line-up toegevoegd. Laatstgenoemde gaat behalve zelf spelen ook de openingsavond cureren.

Hierbij heeft ze drie opkomende vocalisten die zij volgt en inspirerend vindt gevraagd om een optreden te komen geven. Het gaat hier om de Nederlandse zangeres Nona, de Amerikaanse cellist/songwriter Gabriel Royal en de Britse soul en R&B zangeres Jessica Wilde.

Tot slot houdt het festival voor de tweede keer op rij een Open Call, dit is een uitnodiging voor opkomende jazz en cross-over artiesten om zich aan te melden. Er is plek voor 15 artiesten op verschillende Eindhovense podia tijdens So What's Next? Downtown op de zondag (5 november). De inschrijving loopt t/m 15 augustus.

De vijfde editie van So What's Next? vindt plaats van 3 t/m 5 november in Muziekgebouw Frits Philips te Eindhoven. Op het festival staan verder artiesten als ALA.NI, Kamasi Washington, Jacob Collier, Avishai Cohen, Zara McFarlane en Donny McCaslin.

Tickets voor het festival kosten 45,50 euro. Voor de gecureerde openingsavond koop je een kaartje voor 27,50 euro en voor So What's Next Downtown betaal je 23 euro. Combi-tickets kosten 58 euro per stuk en passe-partouts zijn 73 euro per stuk.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



ADE

DAVE CLARKE PRESENTEERT EIGEN AVOND IN MELKWEG...De Britse DJ Dave Clarke staat tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE) met...

Klokgebouwnieuws

HELLDORADO IN EINDHOVEN HAALT O.A. BIG BUSINESS,... Rock en metal festival Helldorado heeft een vijftal namen toegevoegd aan de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.