Renesse krijgt nieuw toekomstgericht festival: MORGEN met muziek van o.a. Kovacs en Ruben Hein

review: Kovacs & Metropole Orkest - 19/12 - TivoliVredenburg Kovacs
Renesse krijgt nieuw toekomstgericht festival: MORGEN met muziek van o.a. Kovacs en...
Door RobZ op 15 mei 2023 - 12:44 1 Op 21, 22 en 23 september 2023 vindt de eerste editie van MORGEN plaats op het strand van Renesse in Zeeland. Het festival wil je meenemen naar de toekomst. Een wereld waarin Muziek, Kunst, Energie, Wetenschap en Techniek, en ook eten en drinken, veel verrassends te bieden hebben.

De muziekprogrammering van MORGEN wordt samengesteld door de redactie van 2 Meter Sessies. De eerste namen van de muziek-lineup van MORGEN zijn: Kovacs, Ruben Hein, Jimmy Diamond, Anne-Fay en Benedict October.

Het festival heeft naast muziek een aantal opvallende initiatieven. Zo zet de bekende chef-kok Pierre Wind in op lokaal geproduceerd eten en drinken en zo min mogelijk verspilling. Er wordt op het strand verder een eiland gebouwd waar aandacht is voor technologieën die het publiek inwijden in een zorgeloze energietoekomst. Samenwerkende partners zijn onder andere TU Eindhoven, TNO, SPIE, Element NL, Omroep Zeeland en OPZuid EFRO.

De kaartverkoop van MORGEN is begonnen. Een passe-partout kost 100 euro in de Early Bird. Dagtickets zijn er voor 22,50 (donderdag) of 47,50 (vrijdag of zaterdag). Kinderen tot 12 jaar kunnen met een kinderticket van 7,50 naar het festival. Tickets voor MORGEN koop je hier.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrieffestivalinfonieuwlogo

HEMELVAART 2023: OVERZICHT VAN BESTE FESTIVALS...Het Hemelvaartsweekend komt eraan, en dat betekent dat onze festivalagenda...

Dranouter 2021 news

ISAAC ROUX, BART PEETERS, CHARLIE CUNNINGHAM EN MEER... De line-up van Festival Dranouter op 4, 5 en 6 augustus wordt steeds groter....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.