The Slow Show met orkest en koor op nieuw festival MORGEN

review: The Slow Show - 14/04 - Bitterzoet The Slow Show
The Slow Show met orkest en koor op nieuw festival MORGEN
Door kimvanderzon op 24 mei 2023 - 10:42 1 Op 21, 22 en 23 september 2023 vindt de eerste editie van MORGEN plaats op het strand van Renesse in Zeeland. Het festival wil je meenemen naar de toekomst. Een wereld waarin Muziek, Kunst, Energie, Wetenschap en Techniek, en ook eten en drinken, veel verrassends te bieden hebben.

De muziekprogrammering van MORGEN wordt samengesteld door de redactie van 2 Meter Sessies. Vandaag hebben ze aangekondigd dat The Slow Show met orkest en koor op het festival komt spelen.

Eerder waren Kovacs, Ruben Hein, Jimmy Diamond, Anne-Fay en Benedict October al bekendgemaakt.

Het festival heeft naast muziek een aantal opvallende initiatieven. Zo zet de bekende chef-kok Pierre Wind in op lokaal geproduceerd eten en drinken en zo min mogelijk verspilling. Er wordt op het strand verder een eiland gebouwd waar aandacht is voor technologieën die het publiek inwijden in een zorgeloze energietoekomst. Samenwerkende partners zijn onder andere TU Eindhoven, TNO, SPIE, Element NL, Omroep Zeeland en OPZuid EFRO.

De kaartverkoop van MORGEN is begonnen. Een passe-partout kost 100 euro in de Early Bird. Dagtickets zijn er voor 22,50 (donderdag) of 47,50 (vrijdag of zaterdag). Kinderen tot 12 jaar kunnen met een kinderticket van 7,50 naar het festival. Tickets voor MORGEN koop je hier.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets MORGEN 2023
Tickets MORGEN 2023
MORGEN 2023
sera

PINKPOP WIJZIGT PROGRAMMA: SERA VALT IN VOOR TROUSDALEEr is een wijziging in het blokkenschema voor de Pinkpop-vrijdag. Trousdale...

festivalinfonieuwlogo

PINKSTEREN 2023: OVERZICHT VAN BESTE FESTIVALS... Het Pinksterweekend komt eraan, en dat betekent dat onze festivalagenda weer...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.