Nederlandse artiesten managers ontmoeten elkaar in Tilburg

Door Marz667 op 22 oktober 2007 - 21:29 1 Op donderdag 1 november aanstaande vindt in Tilburg de tweede editie van De dag van de Nederlandse Artiestenmanager plaats. Deze dag is bedoeld voor zowel de ervaren en beginnende artiesten managers als ook voor de self-managing artists en andere geïnteresseerden binnen de muziekbranche. Op het programma staan interessante seminars en een workshop, daarnaast is er gelegenheid tot netwerken.

Als locatie is dit jaar gekozen voor het heiligdom van de nieuwe generatie muziekondernemers; de Fontys Rockacademie in Tilburg. Een aantal studenten van deze opleiding zal onder begeleiding van het Music Managers Forum Nederland de organisatie van deze dag voor haar rekening nemen.

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan het samenstellen en het invulling geven van het dagprogramma. Onderwerpen als: ´Hoe creëer ik een hype?´, ´the new music deal´ en muziek en politiek komen aan bod. Net als vorig jaar zullen de raakvlakken en tegenstellingen vanuit een andere branche verkend worden.

Meer info & aanmeldenHoover7

EERSTE NAMEN EUROSONIC BEKENDHet eerste rijtje bevestigde namen voor Eurosonic is bekend. Pete Philly...

Agendainfo_mojo.jpg10

MOJO WIL INVESTEREN IN NIEUW TALENT Concertorganisator Mojo wil met de platenmaatschappijen gaan samenwerken om...

REACTIES

Avatar ErikLuyten
di 23 okt 2007 14:20

punkr 150 euro kost het... fijn :)

 0
Avatar Angel-a
di 23 okt 2007 16:59

Angel-a Ik denk dat de meeste mensen hier wel student zijn net zoals wij erik, dus dan maar 15 euro :P Als je op de rockacademie zit of hebt gezeten is het gratis. Ga je? Ik denk van wel.. na onze stagevoorlichting.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.