Winnen: 3x2 kaarten Re:Created festival

Door Magali op 23 oktober 2007 - 16:35 1 Op 16 november gaat de top van de internationale vrije elektronica de combinatie aan met de top van de vrije jazz. Re:Created van het NovemberMusic festival zal zich in de Bossche W2 & Artis bevinden. De avond zal draaien om analoog en digitaal, om samenwerkingsverbanden die de rode draad van muziek en muziekbeleving onderzoeken.

Op het programma staan dit jaar onder andere: Morten Nottelmann, Machinefabriek, Simon Nabatov en Staplefahrer. Hier lees je alle festivalinformatie.

Festivalinfo mag 3x2 kaart weggeven. Je kunt deze kaarten winnen door aan te geven op je Agendainfo waarom je naar het Re:Created festival zou willen (en een mailtje sturen). Deze optie vind je aan de rechterkant van de Re:Created pagina als je met je Agendainfo ingelogd bent. Heb je nog geen Agendainfo account? Geen nood! Registreren is maar een kleine moeite.

Stuur de link van je Agendainfo gebuikers pagina (met daarin aangegeven dat jij naar Re:Created zou willen) naar acties@festivalinfo.nl onder vermelding van Re:Created en vermeldt in het mailtje je naam en adresgegevens.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefPeterPanSpeedrock_news.jpg26

LINE-UP SPEEDFEST COMPLEETMet de namen Mark Foggo's Skasters, The Dwarves, The Goods, Nine Pound...

rockwerchter200516

ROCK WERCHTER 2008 WEER TEGELIJK MET ROSKILDE Door de koude herfstdagen schijnt er af en toe wat zonnig festival nieuws...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.