Winnen: 3x2 kaarten voor FestyLand inclusief camping

De Jeugd van Tegenwoordig (2015)
Winnen: 3x2 kaarten voor FestyLand inclusief camping
Door sjoertb op 27 september 2017 - 12:59 1 Ook dit jaar sluit FestyLand weer het seizoen af met nog één groot festivalweekend! Met onder andere De Jeugd Van Tegenwoordig, Waylon, Memphis Maniacs, Navarone, Kraantje Pappie, Secret Cinema, Broederliefde, The Darkraver, Rondé, SFB en JeBroer is er weer een fantastisch festivalprogramma neergezet. Zie de volledige line-up hier.

Op 6 en 7 oktober vindt het festival plaats in Volkel. Wil je er graag heen? Dat kan! Festivalinfo mag namelijk 3x2 kaarten weggeven inclusief camping!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit festival wil. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het festival. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'FestyLand'.

Let op: de minimale leeftijd voor Festyland is 18 jaar.

Deze winactie loopt tot en met 2 oktober.
Explore the North

NIEUWE NAMEN VOOR EXPLORE THE NORTH (O.A. HANNE...Explore the North, het festival dat op vrijdag 24 en zaterdag 25 november...

Rec.

REC. FESTIVAL KONDIGT PROGRAMMA AAN IN ROTTERDAMSE... Van 1 tot en met 5 november is in Rotterdam het REC. Festival waar onder...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.