Naast shows ook masterclass van Martin Garrix op Amsterdam Dance Event

Martin Garrix
Naast shows ook masterclass van Martin Garrix op Amsterdam Dance Event
Door evaruiten op 03 oktober 2017 - 16:24 1 Het is alweer bijna tijd voor het jaarlijkse Amsterdam Dance Event. Van 18 tot en met 22 oktober zullen er zo'n 2500 verschillende artiesten op 140 verschillende locaties te zien zijn en jij kan nu uitvinden hoe het er achter de schermen aan toe gaat bij één van de bekendste DJ/producers.

Op woensdag 18 oktober geeft de nummer 1 DJ Martin Garrix namelijk een masterclass in het auditorium van het DeLaMar Theater. Als je al in het bezit bent van een kaartje voor ADE kun je op 18 oktober vanaf 15:00 een een toegangsbewijs ophalen bij de Brakke Grond te Amsterdam.

Er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor het ADE Sound Lap met Martin Garrix, dus wacht er niet te lang mee.

Op 20 en 21 oktober treedt Martin Garrix op in Rai Amsterdam. De eerste dag is voor 18+ en de tweede dag voor 'All Ages'. Meer informatie over de shows vind je hier.





Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Mezz

ROOTZZ MAAKT PROGRAMMA COMPLEET MET O.A. AWKARD IDe festivalorganisatie van ROOTZZ heeft zojuist het programma helemaal rond...

So What's Next?

PROGRAMMA SO WHAT'S NEXT 2017 COMPLEET Van vrijdag 3 november tot en met zondag 5 november is het weer tijd voor het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.