Foto's en Video's uitgelicht deel 2

Door limma op 02 november 2007 - 17:17 1 Op Festivalinfo en Podiuminfo bieden we nu enkele weken de mogelijkheid om foto's en video's van concerten en festivals te plaatsen. De afgelopen weken zijn er door jullie weer vele foto's en video's neergezet. Wij lichten er weer een paar uit.

Zoals deze foto waarop de zangeres van Paramore te zien is. Haar jonge uiterlijk kan je misschien op het verkeerde been zetten, maar zodra ze begint te zingen klinkt ze als een volwaardige zangeres. De band speelt in thuisland Amerika en in Canada regelmatig voor grote uitverkochte zalen.

Wilt u wat zeggen meneer? De gitarist van Bullet for my Valentine gaat even helemaal in de muziek op. Het Elsrock festival werd dit jaar voor de 3e keer gehouden. De zanger van de band Chiraw lijkt iemand op het oog te hebben. Duidelijk is wel dat hij geen acteerles boos kijken nodig heeft. Op de vraag hoe je een zaal laat klappen. Is het antwoord heel simpel gewoon zelf beginnen kijk zo dus C-mon en Kypski laten hun funky evil beats los op het lowlands publiek en hun enthousiasme werkt aanstekelijk.
Oude rot in het vak Paul Carrack was de afgelopen maand 5 keer in Nederland te zien. Paul is op de gevoelige plaat gezet met zijn kenmerkende hoofddeksel. Hij stond in een uitverkochte Boederij. Een band die bij 57 mensen als favorieten is aangestipt op agendainfo, is de band Epica. Gelukkig trekt deze band dan ook regelmatig het hele land door. Ook dit keer sluiten we af met een meet en greet foto. Dit keer een ontmoeting met Sharon van Within Temtation Deze band won gisteren een MTV Award en vorige week nog een TMF Award.

Blijf vooral foto's en video's toevoegen. Wie weet staat jouw foto er volgende keer bij. Vergeet niet de naam van de artiest of band erbij te zetten, zo kan iedereen meteen zien wie er op de foto staat.


gothelectrondivers_news.jpg9

EARLY BIRD-ACTIE M'ERA LUNA 2008De voorverkoop van M'era Luna 2008 is gestart en ook dit jaar is er weer...

Podiuminfo / Festivalinfo Live Reviews5

REVIEWS: AMY WINEHOUSE, EDITORS, TMF AWARDS Behalve op een hoop concerten waren we ook weer aanwezig op een paar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.