The Melvins op het Film Festival Rotterdam

Door limma op 06 november 2007 - 12:30 1 De Amerikaanse band The Melvins zal op het Internationale Filmfestival Rotterdam een optreden geven. De groep werd opgericht in het begin van de jaren 80 in Aberdeen. Inderdaad ook de thuisbasis voor Nirvana. Tevens waren The Melvins ook van grote invloed op die band.
De band speelt op het Filmfestival de door hen gecomponeerde soundtrack bij drie films van de Amerikaanse regisseur en kunstenaar Cameron Jamie.
De band speelde in april dit jaar nog in de popzalen Vera , Patronaat en AB (Brussel). Daarnaast was het gezelschap te gast op het Roadburn Festival in Tilburg en het Domino-festival te Brussel.

Hun laatste album (A)Senile Animal komt uit 2006. In de twee jaar daarvoor werkte zij samen met Dead Kennedies-zanger Jello Biafra aan de albums genaamd Never Breath What You Can’t See en Sieg Howdy!.

Wanneer The Melvins precies op het filmfestival spelen is nog niet bekend.technolove9

ALTER EGO VERVANGT UNDERWORLD OP I LOVE TECHNOHet Duitse duo Alter Ego gaat Underworld vervangen op het I Love Techno...

gothelectrondivers_news.jpg9

EARLY BIRD-ACTIE M'ERA LUNA 2008 De voorverkoop van M'era Luna 2008 is gestart en ook dit jaar is er weer...

REACTIES

Avatar Taell
di 06 nov 2007 14:05

Taell Tof :D

 0
Avatar Mr_Escapade
di 06 nov 2007 14:44

Mr_Escapade Hele goede reden om eens naar het filmfestival te gaan, Altijd al eens heen gewild. Een van m'n favoriete bands, the Melvins!

 0
Avatar Tessel
ma 24 dec 2007 18:34

Tessel Daar ben ik bij!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.