Ozzy Osbourne eerste headliner Graspop Metal Meeting

Ozzy (Bianca Berger) 2
Ozzy Osbourne eerste headliner Graspop Metal Meeting
Door JoycevanDoorn op 06 november 2017 - 10:461De organisatie van Graspop Metal Meeting heeft vandaag de eerste headliner bekendgemaakt. Niemand minder dan Ozzy Osbourne komt in juni naar het grootste metalfestival van de België!

Met zijn ‘Farewell World Tour’ komt Ozzy op 24 juni langs de weide van Graspop. Zo neemt hij op feestelijke wijze officieel afscheid van zijn Belgisch publiek na een indrukwekkende carrière van vijf decennia. Meer namen kondigt Graspop Metal Meeting zeer binnenkort aan.

De 23e editie van Graspop vindt plaats van 22 t/m 24 juni in Dessel. Tickets voor Graspop Metal Meeting gaan op zaterdag 18 november om 10:00 uur in de voorverkoop via deze link. Natuurlijk kunnen wij je een mail sturen als de kaartverkoop begint. Hier stel je zo'n ticket-reminder in.

Ozzy Osbourne zal in 2018 ook op Download festival UK, Parijs en Madrid staan waar eerder al bands als Judas Priest, Marilyn Manson en Bullet For My Valentine voor aangekondigd zijn. Daarnaast speelt Ozzy ook op Copenhell en Sweden Rock festivals.

Crossing Border

DATUM 2018 EDITIE CROSSING BORDER BEKEND GEMAAKTAfgelopen weekend (2 - 4 november) vond de 25e editie van Crossing Border...

Sound of Revolution news

THE SOUND OF REVOLUTION TERUG IN 2018 MET O.A. NO... Afgelopen zaterdag vond in het Klokgebouw te Eindhoven de uitverkochte tweede...

REACTIES

Avatar Jninez
ma 06 nov 2017 22:18

Jninez ouwe rocker! Ik hoop dat hij nog een showtje neer kan zetten voor de mensen die gaan.

 0
Avatar graspop20
wo 08 nov 2017 15:09

graspop20 Ozzy heeft zijn beste tijd gehad, een afscheidstour is daarom wel gepast. Als act vind ik Ozzy betere nummers hebben dan Black Sabbath. Dus daar ben ik al erg blij mee.
Waarschijnlijk zullen de andere acts Judas Priest, Nightwish, Marilyn Manson, Avenged Sevenfold, Helloween Pumpkins United worden. Deze acts zijn al eens headliner geweest, de ene wat succesvoller dan de ander. Alleen Helloween is nooit eerder voor deze positie gevraagd, maar op de mainstage 2 zouden ze niet misstaan als afsluiter.

 0
Avatar metalupyourass
do 09 nov 2017 01:59

metalupyourass Vergeet Maiden niet.

Maiden, Ozzy en een kleinere/jongere act als Avenged of Volbeat lijkt me wel grote kanshebbers voor de headline posities.

 0
Avatar metalupyourass
do 09 nov 2017 02:01

metalupyourass *Lijken me

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.