Armin van Buuren, Tiësto en Afrojack vliegen naar The Flying Dutch

Armin van Buuren
Armin van Buuren, Tiësto en Afrojack vliegen naar The Flying Dutch
Door sjoertb op 14 december 2017 - 14:15 1 Armin van Buuren, Tiësto en Afrojack zijn bevestigd voor de vierde editie van The Flying Dutch. Het festival draait om het vieren van de succesvolste Nederlandse DJ's en vindt plaats in Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam op zaterdag 2 juni. Artiesten worden per helikopter tussen de locaties heen en weer gevlogen.

Ook Sunnery James & Ryan Marciano en W&W zijn aangekondigd voor de aankomende editie.

Voor de vierde editie verhuist The Flying Dutch in Amsterdam van het Olympisch Stadion naar het N-1 Park. Het N-1 Park, voor de gelegenheid omgedoopt tot The Flying Dutch Park, is goed te bereiken met zowel het openbaar vervoer als met auto en de fiets. In Rotterdam (Ahoy Buiten) en Eindhoven (E3 Strand Eersel) strijkt The Flying Dutch op dezelfde plekken neer als voorheen.

Via de website van The Flying Dutch kan het publiek zich nog pre-registreren voor de pre-sale met korting. Pre-registreren kan van donderdag 14 december om 13.00 uur tot vrijdag 15 december om 13.00 uur. De reguliere kaartverkoop begint aanstaande zaterdag 16 december om 13.00 uur via www.theflyingdutch.com.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Mad Cool

FRANZ FERDINAND, TAME IMPALA, PORTUGAL. THE MAN EN...De festivalorganisatie van Mad Cool Festival heeft zojuist een nieuwe reeks...

ribs & Blues

STATUS QUO EN MOTHER'S FINEST OP RIBS & BLUES 2018 Het team van Ribs & Blues 2018 heeft zojuist de eerste namen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.