Status Quo en Mother's Finest op Ribs & Blues 2018

review: Suikerrock 2017 Status Quo
Status Quo en Mother's Finest op Ribs & Blues 2018
Door sjoertb op 14 december 2017 - 12:56 1 Het team van Ribs & Blues 2018 heeft zojuist de eerste namen bekendgemaakt. Op de openingsavond van het festival zullen Status Quo en Mother's Finest optreden.

In 2012 was Status Quo ook al te zien op het festival. Voorzitter Ton Groot Beumer: "Als deze denderende trein langskomt dan moet je er natuurlijk opspringen. We vallen normaal niet gauw in herhaling maar voor Quo maken we graag een uitzondering . Classic rock doet het prima op onze zaterdag en met Mothers Finest als support van Status Quo gaat het rockfeest op onze Pinksterzaterdag helemaal goedkomen."

Ribs & Blues 2018 vindt plaats op 19, 20 en 21 mei. Voor de openingsavond op de zaterdag betaal je 31,73 euro in de voorverkoop via de site van het festival. De zondag en maandag zijn zoals altijd gratis toegankelijk.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



the flying dutch 2016

ARMIN VAN BUUREN, TIËSTO EN AFROJACK VLIEGEN NAAR... Armin van Buuren, Tiësto en Afrojack zijn bevestigd voor de vierde editie...

Faster & Louder news

FASTER AND LOUDER MAAKT EERSTE VIER NAMEN LINE-UP... Onlangs werd bekendgemaakt dat het festival Faster and Louder plaats zal...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.