Festivaloverzicht Pinksteren 2018

Festival sfeer Rock am Ring
Festivaloverzicht Pinksteren 2018
Door sjoertb op 17 mei 2018 - 15:17 1 Na Pasen, Koningsdag, Bevrijdingsdag en Hemelvaartsdag is het nog niet afgelopen met de vrije dagen. Volgende week zondag en maandag is het tijd voor Pinksteren. Dit jaar niet het weekend waarin Pinkpop plaatsvindt, maar er zijn meer dan genoeg andere festivals.

Festivalinfo zet weer een aantal van de leukste festivals op een rijtje:

Festival Aangeschoten Wild - 18 mei
Dit Delftse festival gaat voor muziek en cultuur met onder meer Lakshmi, Certain Animals, Traudes, The Hazzah en Avi On Fire.

Amsterdam Metalfest - 19 mei
Voor wie het niet zo nauw neemt met deze Christelijke feestdag en wat anders wil is er ook Amsterdam Metalfest met onder meer Fleshgod Apocalypse, The Charm The Fury, Obscura en For I Am King.

7th Sunday - 20 mei
7th Sunday draait niet alleen om muziek, maar ook om de unieke partyvibe. Het dance festival werd al eerder 'de parel van Brabant' genoemd. Dit jaar treden Dr. Lektroluv, Steve Aoki, Kraantje Pappie, Showtek, Joris Voorn, The Partysquad, Secret Cinema en The Darkraver op.

Dedemsvaart Natuurlijk - 20 en 21 mei
De Recreatieplas Kotermeerstal in Dedemsvaart verandert in een groot feest met vier podia en bekende artiesten. Onder andere Miss Montreal, The Dirty Daddies, Trafassi en Maan zijn er te zien.

Dancetour Breda - 20 mei
Gratis festival vanaf 16 jaar met deze keer The Partysquad, Lil Kleine, JeBroer, Bizzey, Giocatori en Childsplay.

De Zon Festival - 20 mei
House, disco en exotische live-bandjes. Elk jaar wordt de line-up geheim gehouden.

Ribs & Blues - 19, 20 en 21 mei
Elk jaar tijdens Pinksteren op het festivalterrein in Raalte. Blues, bluesrock en Americana van de beste bands uit binnen- en buitenland. Status Quo, Tim Knol, Mother's Finest, Douwe Bob, Ten Years After en The Brandos spelen dit jaar op Ribs & Blues.

Is dat alles? Nee hoor. Klik hier voor het complete festivaloverzicht.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefOh My! Music Festival news

LINE-UP OH MY! MUSIC FESTIVAL COMPLEET MET YOUNG THUG OH MY! Music Festival , het festival dat in het teken staat van hiphop,...

Muziekweekend Pesse

WINNEN: 4X2 KAARTEN VOOR UB40, RACOON EN MANFRED... Op 25 en 26 mei wordt Muziekweekend Pesse gehouden in het gelijknamige...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.