Nothing But Thieves aan line-up Pinkpop toegevoegd

Nothing But Thieves
Nothing But Thieves aan line-up Pinkpop toegevoegd
Door Cartman91 op 27 december 2017 - 09:43 1 De kerst is nauwelijks voorbij, maar Pinkpop pakt al uit voor de komende editie. Zojuist is namelijk Nothing But Thieves aan de line-up toegevoegd, als eerste naam van de zogenoemde 'Gouden Tip'.

Naast de eerder bekend gemaakte headliners (Foo Fighters, Pearl Jam en Bruno Mars) en de winnaar van Nu of Nooit talentenjacht (Walden) schreef Pinkpop de 'Gouden Tip' uit. Hier konden mensen op reageren, wie zij graag op het festival willen zien en zodoende mede de line-up kunnen bepalen. Bij deze 'Gouden Tip' werd Nothing But Thieves een veel genoemde naam onder de 14.000 deelnemers, waarop het festival de band aan de line-up heeft toegevoegd.

Pinkpop wordt gehouden van 15 t/m 17 juni in Landgraaf. De tickets gaan vanaf 24 februari in de voorverkoop, prijzen daarvan zijn nog niet bekend. Om de start van kaartverkoop niet te hoeven missen kan je je aanmelden voor onze ticketreminder. Je ontvangt dan tijdig een herinnering in je mailbox!




Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



graspop 2018

DE 20 MEEST BEKEKEN FESTIVALS OP FESTIVALINFO IN 2017Welke line-ups van festivals werden het meest opgezocht in het jaar 2017? Dat...

Death Alley

DEATH ALLEY OP TOUR LANGS O.A. STROOMHUIS, V11 EN... De Amsterdamse rockband Death Alley komt in maart en april met een tour...

REACTIES

geen avatar
wo 27 dec 2017 13:59

eatsleeprave.. Die persconferentie is straks al niet meer nodig met al die namen die 2/3 maanden ervoor al bekend zijn.

 -1

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.