Roadburn Festival maakt compositieopdracht en nieuwe namen bekend

Roadburn 2017 news_groot
Roadburn Festival maakt compositieopdracht en nieuwe namen bekend
Door evaruiten op 16 januari 2018 - 15:45 1 Roadburn Festival komt naar buiten met nieuwe namen van de line-up. Eerder werd al bekend gemaakt dat namen als Motorpsycho en Godspeed You! Black Emperor op het festival dat van 19 tot en met 22 april in de 013 te Tilburg gehouden wordt gaan spelen. Vandaag is daar nog een lading namen aan toegevoegd.

De nieuwe namen op de line-up zijn: All Pigs Must Die, Wear Your Wounds, Stomach Earth, Gallops, Scatterwound (bestaande uit Dirk Serries en N), Spotlight, Justin K Broadrick, Supersonic Blues en Hieros Amigos (bestaande uit NYIÞ en Wormlust).

Ook is de tweede compositieopdracht bekend gemaakt. Het gaat hier om de IJslandse blackmetal scene: Misþyrming, Naðra, Svartidauði en Wormlust. Zij komen onder de naam Vánagandr bij elkaar om muziek te componeren op het Roadburn Festival.

Tickets voor het festival zijn verkrijgbaar via Ticketmaster. Voor een 4-daagse ticket betaal je 198,40 euro en zijn al in de verkoop. Voor een dagkaart betaal je tussen de 57,40 euro en de 62,40 euro, deze kaarten zijn vanaf 18 januari 10:00 te verkrijgen.
Dour Festival1

THE CHEMICAL BROTHERS, MOUNT KIMBIE EN NOG 21 NAMEN... Dour maakt vandaag een mooie berg namen voor liefhebbers van indie en...

Parkcity Live 2015

PARKCITY LIVE MAAKT EERSTE NAMEN BEKEND (O.A. CHEF'... ParkCity Live in Heerlen heeft op Facebook de eerste namen aangekondigd...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.