Roadburn komt met alternatief: Roadburn Redux, live te volgen via streaming

review: Gold - 27/12 - Melkweg Gold
Roadburn komt met alternatief: Roadburn Redux, live te volgen via streaming
Door Cartman91 op 05 februari 2021 - 14:31 1 Het Tilburgse indoorfestival Roadburn kon dit jaar wegens het coronavirus niet doorgaan. Inmiddels is er een alternatief hiervoor bedacht: Roadburn Redux. Dit evenement zal plaatsvinden van 16 t/m 18 april dit jaar, met livestreams vanuit 013.

Het format van het festival is dus wel anders dan voorgaande jaren, maar de kenmerken van Roadburn zijn niet verloren gegaan. Tijdens de online editie kan je zoals gewoonlijk genieten van heavy music via de website van Roadburn.

Behalve live-optredens kan je er ook terecht voor een live blog en kan je zelfs een Zoom-meeting houden met de artiesten. Daarnaast is er ook unieke content van diverse artiesten en collectieven van over de hele wereld te bewonderen.

Op het programma staan in ieder geval Dead Neanderthals, Die Wilde Jagd, Dirk Serries, Gold, Jo Quail, Neptunian Maximalism, Of Blood and Mercury, Solar Temple, TDC Inc., The Nest, Autarkh, Emptiness, Dust Mountain, Hexvessel, Kairon, Polymoon, Iterum Nata en Plague Organ.

Om een livestream bij te wonen hoef je geen ticket te bemachtigen. Er wordt een zogehete pay what you like-methode gehanteerd; je kan zelf bepalen hoeveel euro's een optreden jou waard is.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefPleinvrees Festival news

PLEINVREES FESTIVAL VERPLAATST NAAR EIND JULIHet Amsterdamse Pleinvrees Festival zou in mei de 10e editie vieren. Door...

Lowlands sfeer5

TESTFESTIVALS MET 1.500 BEZOEKERS IN BIDDINGHUIZEN... In maart worden er waarschijnlijk twee evenementen voor 1.500 bezoekers...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.