Meer dan 150 nieuwe namen voor Hellfest 2024 o.a. Metallica, Machine Head en Avenged Sevenfold

review: Metallica - 27/04 - Johan Cruijff ArenA Metallica
Meer dan 150 nieuwe namen voor Hellfest 2024 o.a. Metallica, Machine Head en Avenged...
Door RobZ op 28 november 2023 - 14:45 1 Het Franse Hellfest Festival, een van de grootste en meest bekende heavy metal festivals ter wereld, heeft vandaag aangekondigd dat het meer dan 150 nieuwe namen heeft toegevoegd aan de line-up. Met deze toevoegingen wordt de line-up als compleet beschouwd voor de aankomende editie van het festival. Het nieuws komt nadat het festival eerder al enkele grote headliners aankondigde, waaronder Megadeth, Foo Fighters en Queens of the Stone Age.

Met de kaartjes voor het Hellfest Festival al geruime tijd uitverkocht, belooft de aankomende editie een spectaculaire viering van de heavy metal cultuur te worden. Hellfest 2024 vindt dit jaar plaats van 27 t/m 30 juni, twee weken later dan de afgelopen edities. Dit betekent dat ze dit jaar niet een week voor, maar een week na Pinkpop zitten.

Wat van de namen die dit jaar op de line-up staan zijn onder anderen: Metallica, Avenged Sevenfold, The Prodigy, Tom Morello, Foo Fighters, Machine Head, The Offspring, Dimmu Borgir, Extreme, Saxon, Biohazard en Emperor.

Bekijk hier de volledige line-up van Hellfest 2024.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Hellfest 2024
Tickets Hellfest 2024
Hellfest 2024
Rock Werchter 2023

ROCK WERCHTER 2024 ONTHULT 11 TOEVOEGINGEN LINE-UP... Rock Werchter, een toonaangevend pop- en rockfestival in België, voegt...

DGTL 2019

DGTL AMSTERDAM KOMT MET NIEUWE BEVESTIGINGEN O.A.... DGTL Amsterdam komt vandaag met de tweede reeks namen voor hun festival in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.