Buma ROCKS! presenteert DOOL en Death Alley op FortaRock 2018

review: Baroeg Open Air 2017 Dool
Buma ROCKS! presenteert DOOL en Death Alley op FortaRock 2018
Door ThomasS op 01 februari 2018 - 15:16 1 Buma ROCKS! presenteert zaterdag 2 juni een aantal Nederlandse namen op FortaRock waarvan Death Alley en DOOL de eerste zijn. Tevens organiseert Buma ROCKS! net als voorgaande jaren Heavy Chats, ofwel gespreksrondes tussen Nederlandse acts en professionals uit de internationale loud music business, die speciaal hiervoor worden uitgenodigd.

Goffert Theater
Speciaal voor de Buma ROCKS! activiteiten wordt op zaterdag 2 juni het fraaie Goffert Theater bij het festivalterrein betrokken. Naast Death Alley en DOOL zullen in dit openluchttheater nog twee bands spelen. Het Goffert Theater biedt ruimte voor de Heavy Chats en zal tevens het podium zijn voor enkele Q&A's. Ook wordt hier de Buma ROCKS! Export Award uitgereikt.

De activiteiten van Buma ROCKS! in het Goffertpark zijn toegankelijk voor iedereen in het bezit van een FortaRock combiticket of een FortaRock dagkaart voor de zaterdag.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



festivalinfonieuwlogo

DIT WEEKEND IN DE VOORVERKOOP: O.A. EMINEM, U2,...Omdat we ons kunnen voorstellen dat je wel eens wat mist, maken wij wekelijks...

TivoliVredenburg

VOLLEDIGE LINE-UP VOOR DICE NO. 7 BEKEND (O.A.... Zaterdag 17 februari is de zevende editie van showcase-avond DiCE in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.