Bospop onder de kerstboom

Door Soeperman87 op 28 november 2007 - 14:18 1 Opzoek naar een origineel cadeau voor onder de kerstboom of voor in het kerstpakket? Of wil je je baas tippen dat je wel erg graag een festivalticket als kerstpresentje wilt ontvangen? Het is vanaf nu mogelijk met het Bospop Kerstpakket.

Het pakket zal bestaan uit een voucher die je toegang geeft tot Bospop 2008 en een mandje of emmer met daarin verschillende soorten biertjes. Dit alles natuurlijk verpakt in een leuk kerstsfeertje. De kosten van dit grapje bedragen 70 euro.

Omtrend de Bospop line-up is op dit moment nog niks bekend. Dit jaar hebben we in ieder geval kunnen genieten van onder andere Joe Cocker, Kim Wilde, Blondie en Paul Rodgers.

Festivalininfo is heel benieuwd of dit in de toekomst een trend gaat worden en of we volgend jaar misschien wellicht een heus Pinkpop of Lowlands pakket kunnen verwachten onder de kerstboom. Geen cadeaus meer waar je niet op zit te wachten, maar een ticket die je nog meer naar de zomer zal doen verlangen. Wij houden onze fingers crossed.

Zie ook:
Meer informatie kerstpakket
Foto's Bospop (2007)Podiuminfo / Festivalinfo Live Reviews

REVIEWS: KAISER CHIEFS, CHUCK BERRY, ARCADE FIREEr verschenen weer een hoop reviews van concerten en een aantal festivals....

5mei25

WITHIN TEMPTATION EN MEER OP BEVRIJDINGSFESTIVAL Met klinkende namen als Ilse DeLange, Krezip, Di-rect en slotact Within...

REACTIES

Avatar wishmaster
wo 28 nov 2007 14:52

wishmaster Erg leuk!

 0
Avatar camej
wo 28 nov 2007 16:57

camej zeker ik zou het wel willen

 0
Avatar SNWH
wo 28 nov 2007 19:45

SNWH hehe, slim!

 0
Avatar Musiquefreak
do 29 nov 2007 14:05

Musiquefreak Origineel idee.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.