Uitmarkt opnieuw in Oostelijk Havengebied

Door Marz667 op 03 december 2007 - 13:44 1 De Uitmarkt strijkt volgend jaar opnieuw neer in het Oostelijk Havengebied in Amsterdam. Dat heeft organisator Het Amsterdams Uitburo maandag bekendgemaakt.

Normaal gesproken vindt het culturele evenement elk jaar plaats op een andere locatie, maar door de vele positieve reacties van het publiek en de deelnemende instellingen is besloten de opening van het culturele seizoen nogmaals in het Oostelijk Havengebied te laten plaatsvinden.

De Uitmarkt, die voorheen steeds in de binnenstad plaatsvond, werd dit jaar bezocht door naar schatting een half miljoen mensen, net zo veel als in voorgaande jaren. Daarmee zag de organisatie aangetoond dat de bezoekers het festival gericht hebben opgezocht en de Uitmarkt zijn gevolgd naar de nieuwe locatie.

De Uitmarkt stelt zich ten doel culturele evenementen onder de aandacht te brengen van een breed publiek. Traditiegetrouw vindt het evenement plaats in het laatste weekeinde van augustus.Noorderslag/Eurosonic3

DANCE EN HIPHOP OP NOORDERSLAG WEEKENDDat Noorderslagweekend een podia bied aan Nationaal en Europees pop talent...

013_plaatje28

PINKPOP TE SOFT VOOR JE? NEUROTIC DEATHFEST IN 013! Voor alle stoere metalheads in ons land die weinig hebben met Pinkpop, valt...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.