Programma The Flying Dutch helemaal rond - o.a. Tiësto en Jebroer

Flying Dutch
Programma The Flying Dutch helemaal rond - o.a. Tiësto en Jebroer
Door sjoertb op 06 maart 2018 - 16:08 1 Tijdens The Flying Dutch worden bekende DJ's door Nederland per helicopter rondgevlogen tussen drie locaties. In Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam vindt het festival gelijktijdig plaats met hetzelfde programma. De DJ's draaien alleen in een andere volgorde.

Zojuist is de complete line-up bekendgemaakt. Op The Flying Dutch zijn dit jaar de volgende artiesten te zien:

Afrojack, Armin van Buuren, Brennan Heart, Don Diablo, Fedde Le Grand, Lucas & Steve, R3hab, Sunnery James & Ryan Marciano, Tiësto en W&W. Als special guest is Jebroer van de partij.

Voor de vierde editie verhuist The Flying Dutch in Amsterdam van het Olympisch Stadion naar het N-1 Park. Het N-1 Park, voor de gelegenheid omgedoopt tot The Flying Dutch Park, is goed te bereiken met zowel het openbaar vervoer als met auto en de fiets. In Rotterdam (Ahoy Buiten) en Eindhoven (E3 Strand Eersel) strijkt The Flying Dutch op dezelfde plekken neer als voorheen.

The Flying Dutch vindt plaats op zaterdag 2 juni. Kaarten voor Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam zijn al in de voorverkoop.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



festivalinfonieuwlogo

NIEUW DANCEFESTIVAL NEVERLAND OP MEGALAND TERREIN IN...Het Megaland terrein in Landgraaf krijgt een extra bestemming. Al jaren wordt...

Pitch 2015

PITCH FESTIVAL GAAT DEZE ZOMER NIET DOOR Sinds 2011 was het PITCH Festival een vaste waarde in Amsterdam. Helaas...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.