Waylon eerste bevestiging Reuring Cityslam in Purmerend

review: Stöppelhaene 2017 - Donderdag Waylon
Waylon eerste bevestiging Reuring Cityslam in Purmerend
Door Cartman91 op 07 maart 2018 - 11:35 1 Afgelopen vrijdag (2 maart) maakte de Nederlandse afvaardiging voor het Eurovisie Songfestival (Waylon) het nummer (Outlaw In 'Em) bekend in DWDD waarmee hij naar Portugal af zal reizen.

Nu maakt de organisatie van het Purmerendse Reuring Cityslam bekend dat de Nederlandse zanger en muzikant op 24 juni te zien is op de mainstage van het festival. Waylon is tevens de eerste naam die het festival bekend maakt.

Reuring is een (straat)theater, cultuur en (pop)muziek festival dat traditiegetrouw plaatsvindt in de Purmerendse binnenstad, waarna het feest zich voor de laatste paar dagen naar het Leeghwaterpark verplaatst voor de Cityslam. Op de zaterdag is zoals ieder jaar de tribute-avond en op de zondag is er een normale festivaldag met vaak grote (inter)nationale artiesten.

In het verleden hebben onder meer Chef'Special, Will and The People, Di-rect, Ali B, Brainpower, De Jeugd van Tegenwoordig, The Handsome Poets, Splendid, Memphis Maniacs en Jett Rebel op het podium gestaan.

Van donderdag 21 juni t/m zondag 24 juni wordt Reuring gehouden. De festival- en theateroptredens zijn gratis te bezichtigen, voor sommige activiteiten zal wel betaald moeten worden.



Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



voetbalnieuws

SOCCERROCKER KOMT MET TUSKY, KOMODO, FATA BOOM,...’s Middags een voetbaltoernooi en ’s avonds een volwaardig muziekfestival...

bjork_news.jpg

BJÖRK VOOR EXCLUSIEF BENELUX OPTREDEN NAAR GENT Gent Jazz Festival brengt op woensdag 11 juli 2018 niemand minder dan Björk...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.