Win kaarten voor nieuw festival op muziekbeurs Musikmesse met o.a. Asaf Avidan

Asaf Avidan
Win kaarten voor nieuw festival op muziekbeurs Musikmesse met o.a. Asaf Avidan
Door sjoertb op 15 maart 2018 - 15:02 1 Van 11 tot en met 14 april vindt Musikmesse Festival plaats in Frankfurt. Het staat bekend als de grootste muziekinstrumentbeurs in Europa. Dit jaar wordt Musikmesse ook nog eens uitgebreid met een groot showcase festival.

Naast aanstormend talent treden ook Asaf Avidan, Dionne Warwick, En Vogue, Radio Havanna en Gino Vannelli op. In ons overzicht vind je de line-up van dit jaar.

Zou je er graag heengaan? Dat kan! Festivalinfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit festival wil. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het festival. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Musikmesse'.

Deze winactie loopt tot en met 21 maart.Bevrijdingsdag fakkel bevrijding

JACK PAROW, ANBU, JOOST, TENTEMPIÉS EN MEER NAAR...Op 5 mei vinden er door heel Nederland Bevrijdingsfestivals plaats. Zojuist...

sjockfestival

SJOCK FESTIVAL BEVESTIGT NIEUWE NAMEN - O.A. THE... Dit jaar word de 43e editie van het Sjock-Festival gehouden op 6, 7 en 8 juli...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.