5 handige dingen die jouw festivalervaring nét even beter maken

Regen regenbui onweer slecht weer Lowlands
5 handige dingen die jouw festivalervaring nét even beter maken
Door op 1 We kijken alweer reikhalzend uit naar het festivalseizoen. De zon begint langzaam onze kant op te komen en binnenkort starten de eerste grote outdoor festivals. Paaspop is bijvoorbeeld volgende week al.

Natuurlijk denk je bij een groot festival in de buitenlucht aan de belangrijke dingen: festivaloutfit, kampeerspullen, zonnebril en vrienden moeten allemaal mee. Toch zijn er een aantal dingen waar je misschien niet aan denkt maar die wel een wereld van verschil kunnen maken. Hieronder hebben we vijf tips opgesteld waar je wellicht je voordeel mee kunt doen.

#1: Poncho
Een regenbui zit niemand op te wachten op een festival. Soms is er echter geen ontlopen aan en is het even afzien. Compleet doorweekt worden is helemaal niet nodig als je een handige regenponcho om je droog te houden bij je hebt. Door zo'n poncho blijf je lekker warm en kun je zorgeloos over het festival lopen.

#2: Oordoppen
We kunnen niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om je gehoor te beschermen. Zorg dat je bij elk festival of concert een setje oordoppen bij je hebt. Gehoorschade overhouden na een leuk evenement wens je niemand toe en ook jezelf niet.

#3: Oplaadbare batterij
Op een festival wil je natuurlijk af en toe een leuk moment vastleggen met je smartphone. Ook wanneer je je vrienden even kwijt bent is het handig om ze te kunnen bereiken. In plaats van je mobiel urenlang bij een oplaadpunt te laten liggen kun je 'm gewoon zelf opladen als je een oplaadbare batterij bij je hebt.

#4: Pleisters
Bij elk goed georganiseerd festival is een EHBO-post. Wanneer je een wondje oploopt kun je daar terecht voor pleisters. Toch is het geen gek idee om zelf ook een pakketje in je tas te stoppen. Dan heb je het gelijk bij de hand wanneer je het nodig hebt.

#5: Vlag
Na een leuke avond strompel je naar je tent maar soms is het best lastig die terug te vinden. Behalve als je een herkenbare vlag ophangt aan je tent. Dan heb je 'm zo teruggevonden. Mocht je geen vlag hebben kun je natuurlijk ook een oud bandshirt aan je tent hangen.

De genoemde spullen nemen vrij weinig plaats in in je tas maar kunnen ervoor zorgen dat jouw festivalervaring net even beter is. We wensen iedereen alvast een mooi festivalseizoen toe! De komende tijd houden we je natuurlijk op de hoogte van al het nieuws en de bekendmakingen van de festivalprogramma's.Tweetaktnieuws

TWEETAKT FESTIVAL VOEGT LAATSTE NAMEN TOE O.A. SEF,...Het Utrechtse kunstenfestival Tweetakt heeft de laatste namen bekend gemaakt....

Nordic Delight news

D/TROIT EN ATHLETIC PROGRESSION BIJGESCHREVEN OP... Indoorfestival Nordic Delight heeft twee nieuwe weten te strikken. Dit zijn...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.